tala1400 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 2915 عنوان خانوم های متاهل بیاین یکم درددل کنم حالم بده 142 بازدید | 14 پست بیست روزه زایمان کردم..هنوزدرست سرپانشدم..مادرشوهرم ازول باازدواجمون مخالف بودالکی سرلجی که باشوهرم داشت فرقی نمیکردکی جای من باشه ذاتش بده باهمه باهیچ کس حتی خانوادش نمیسازه بادخترش حدازندگی میکنه..امروزپریدبهم الکی ب خانوادم توهین کردوضع مالی اوناخوبه..مامتوسط..اماکجای کتاب خداکدوم کس گفته که پول مهمتره پول احترامه..من همجوره بهشون محبت کردم اماندیدن اینقدفحش های زشت بهم دادکه ازصبح خودم ودختربیست روزم حالمون بده اونم یک جیغ گریه میکنه..دلم پره دلم شکسته مگه گناهم جزبی پولی چیه نبایدزندگی کنم نبایدارامش داشته باشم..البته شوهرم پشت وطرف منه..اماحرفاازارم میدم خستم کرده.واسه زایمانم شوهرم طلاگرفت برام ازهمون روزفحشای زشت زشت بهم میده..توان جواب ندارم خدایا بابت همچی شکرت 🙌🌹اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم..🌹ختم سوره طه ظرفیت۱۰نفردرواتساپ هرکس مایل هست بگه تاادد کنم🙌🙌🙌 1400/01/30 | 18:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سرو_نازز عضویت: 1398/09/13 تعداد پست: 4849 چی میگه اخه چرا فحشخواهرشوهرم.داری اون.چجوره سرسبزترین بهار تقدیم تو باد...
یاسمن_۷۰ عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 28106 محترمانه جوابش رو بده .یا به همسرت بگو خودش تنهایی به مادرش سر بزنه .چی مهم تر از اعصاب و روحیه خودت؟ بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
لینا_جون عضویت: 1399/12/04 تعداد پست: 1702 قطع رابطه کن غلط کرده فحش میده فکر کرده چه خریه خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️
یاسمن_۷۰ عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 28106 میدونی اون شیری که با ناراحتی به بچه ت میدی چقدر بده واسش؟ هیچکی مهم تر از خودت وبچه نیستیم با مادر شوهر قطع رابطه کن بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
tala1400 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 2915 میدونی اون شیری که با ناراحتی به بچه ت میدی چقدر بده واسش؟ هیچکی مهم تر از خودت وبچه نیستیم با مادر ... اره اونم مث خودشه خدایا بابت همچی شکرت 🙌🌹اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم..🌹ختم سوره طه ظرفیت۱۰نفردرواتساپ هرکس مایل هست بگه تاادد کنم🙌🙌🙌
tala1400 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 2915 میدونی اون شیری که با ناراحتی به بچه ت میدی چقدر بده واسش؟ هیچکی مهم تر از خودت وبچه نیستیم با مادر ... چیکارکنم..گناهم چیه...اره بافحشای امروزش کلاتمام خدایا بابت همچی شکرت 🙌🌹اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم..🌹ختم سوره طه ظرفیت۱۰نفردرواتساپ هرکس مایل هست بگه تاادد کنم🙌🙌🙌
tala1400 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 2915 باهاش قطع رابطه کن شوهرتم نزار بره پیشش😡 اره تصمیمم همینه خدایا بابت همچی شکرت 🙌🌹اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم..🌹ختم سوره طه ظرفیت۱۰نفردرواتساپ هرکس مایل هست بگه تاادد کنم🙌🙌🙌
tala1400 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 2915 قطع رابطه کن غلط کرده فحش میده فکر کرده چه خریه دلم برابی کسی خودم میسوزه فحشای خیلی زشتی بهم داده شرمم میشه بخونم خدایا بابت همچی شکرت 🙌🌹اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم..🌹ختم سوره طه ظرفیت۱۰نفردرواتساپ هرکس مایل هست بگه تاادد کنم🙌🙌🙌
tala1400 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 2915 محترمانه جوابش رو بده .یا به همسرت بگو خودش تنهایی به مادرش سر بزنه .چی مهم تر از اعصاب و روحیه خودت ... باشوهرمم نمیسازه..ولی جلوشوهرم ومن ب شوهرم میگه زنت ج هست..ولی من سپردم بخدا حالم بده خدایا بابت همچی شکرت 🙌🌹اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم..🌹ختم سوره طه ظرفیت۱۰نفردرواتساپ هرکس مایل هست بگه تاادد کنم🙌🙌🙌
tala1400 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 2915 مگه همچی پوله...چرا..مگه من ادم نیستم که اززندگی لذت ببرم کی گفته ماهاتاااخرعمربایدزجربکشیم خدایا بابت همچی شکرت 🙌🌹اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم..🌹ختم سوره طه ظرفیت۱۰نفردرواتساپ هرکس مایل هست بگه تاادد کنم🙌🙌🙌
pariparis عضویت: 1399/03/03 تعداد پست: 1621 باشوهرمم نمیسازه..ولی جلوشوهرم ومن ب شوهرم میگه زنت ج هست..ولی من سپردم بخدا حالم بده واای چقدر بیشعوره 😡😑پول مهم نیست شخصیت مهمه که نداره حرصی خانوم
tala1400 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 2915 واای چقدر بیشعوره 😡😑 پول مهم نیست شخصیت مهمه که نداره حرصی خانوم یعنی خداصدامومیشنوه..من جزخداهیچ کی ندارم خدایا بابت همچی شکرت 🙌🌹اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم..🌹ختم سوره طه ظرفیت۱۰نفردرواتساپ هرکس مایل هست بگه تاادد کنم🙌🙌🙌