2777
2789

بیست روزه زایمان کردم..هنوزدرست سرپانشدم..مادرشوهرم ازول باازدواجمون مخالف بودالکی سرلجی که باشوهرم داشت فرقی نمیکردکی جای من باشه ذاتش بده باهمه باهیچ کس حتی خانوادش نمیسازه بادخترش حدازندگی میکنه..امروزپریدبهم الکی ب خانوادم توهین کردوضع مالی اوناخوبه..مامتوسط‌..اماکجای کتاب خداکدوم کس گفته که پول مهمتره پول احترامه..من همجوره بهشون محبت کردم اماندیدن اینقدفحش های زشت بهم دادکه ازصبح خودم ودختربیست روزم حالمون بده اونم یک جیغ گریه میکنه..دلم پره دلم شکسته مگه گناهم جزبی پولی چیه نبایدزندگی کنم نبایدارامش داشته باشم..البته شوهرم پشت وطرف منه..اماحرفاازارم میدم خستم کرده.واسه زایمانم شوهرم طلاگرفت برام ازهمون روزفحشای زشت زشت بهم میده..توان جواب ندارم

خدایا بابت همچی شکرت 🙌🌹اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم..🌹ختم سوره طه ظرفیت۱۰نفردرواتساپ هرکس مایل هست بگه تاادد کنم🙌🙌🙌

محترمانه جوابش رو بده .یا به همسرت بگو خودش تنهایی به مادرش سر بزنه .چی مهم تر از اعصاب و روحیه خودت؟ 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قطع رابطه کن 

غلط کرده فحش میده فکر کرده چه خریه

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️

میدونی اون شیری که با ناراحتی به بچه ت میدی چقدر بده واسش؟ هیچکی مهم تر از خودت و‌بچه نیستیم با مادر شوهر قطع رابطه کن

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
میدونی اون شیری که با ناراحتی به بچه ت میدی چقدر بده واسش؟ هیچکی مهم تر از خودت و‌بچه نیستیم با مادر ...

اره اونم مث خودشه

خدایا بابت همچی شکرت 🙌🌹اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم..🌹ختم سوره طه ظرفیت۱۰نفردرواتساپ هرکس مایل هست بگه تاادد کنم🙌🙌🙌
میدونی اون شیری که با ناراحتی به بچه ت میدی چقدر بده واسش؟ هیچکی مهم تر از خودت و‌بچه نیستیم با مادر ...

چیکارکنم..گناهم چیه...اره بافحشای امروزش کلاتمام

باهاش قطع رابطه کن شوهرتم نزار بره پیشش😡

اره تصمیمم همینه

قطع رابطه کن  غلط کرده فحش میده فکر کرده چه خریه

دلم برابی کسی خودم میسوزه فحشای خیلی زشتی بهم داده شرمم میشه بخونم

محترمانه جوابش رو بده .یا به همسرت بگو خودش تنهایی به مادرش سر بزنه .چی مهم تر از اعصاب و روحیه خودت ...

باشوهرمم نمیسازه..ولی جلوشوهرم ومن ب شوهرم میگه زنت ج هست..ولی من سپردم بخدا حالم بده

مگه همچی پوله...چرا..مگه من ادم نیستم که اززندگی لذت ببرم کی گفته ماهاتاااخرعمربایدزجربکشیم

واای چقدر بیشعوره 😡😑 پول مهم نیست شخصیت مهمه که نداره حرصی خانوم

یعنی خداصدامومیشنوه..من جزخداهیچ کی ندارم