2737
2739

نمیپزیم که 

میخریم

چون بلد نیستیمممم😭😭😭😭🔫🐴

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2731

خامه نمی‌زنم😂

پیاز و قارچ و تفت می‌دم. یه دونه قرص عصاره مرغ قاطیش می‌کنم. دو ق غ ارد می‌زنم و تفت می‌دم. بعد اب مرغ و جو پرک می‌ریزم. جو که پخت دو لیوان شیر می‌جوشونم و می‌ریزم و با درباز می‌ذارم جا بیفته. 

نویسنده‌ی سه اثر چاپ شده و  روزنامه‌نگار  کلیک===>خاطره زیبای زایمانم
چطور میپزی مگه

هویچ رو سرخ میکنم بعد اب میریزم جو پخته شده رو میندازم تو قابلمه یکم میجوشه بعد شیر اضافه میکنم اخر سر که میخام بردارم خامه رو با کمی شیر که قاطی کردم اضافه میکنم برمیدارم

2738

مرغ رو با پیاز تفت بده بعد بذار با آب بپزه هویج نگینی کن بریز توش و  نزدیکای پخت جو پرک بریز و قارچ هم با کره تفت بده بریز بعد سس بشامل درست کن توش بریز و کمی شیر ، فقط شیر رو آخرش بریز و نیم ساعت بیشتر نمونه چون شیر میبره بعد خاموش کن خامه بزن 

اگر خواستی عصاره مرغ هم میتونی بریزی 

ادویه هم آخرش آویشن و کمی دارچین بریز و کمی جعفری تازه 

۱عصاره مرغ بزن

۲قارچ بزن

پیاز زیاد سرخ کن

زردچوبه نزن

جو هم لعاب دارشو بریز تو اش باعث میشه غلیظ باشه 

جعفری هم ریز کن

شاید آن روز ک سهراب نوشت تا شقایق هست زندگی باید کرد خبر از دل پررنج گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت چه گل شقایق و میخک و یاس زندگی اجباریست
سس  بشامل رو چطور درس کنم؟!😕

دو قاشق آرد رو با کمی کره تفت بده بعد‌که خوب تفت دادی کم کم شیر ولرم رو اضافه کن تند تند هم بزن تا یک دست بشه نمک و فلفل و اگر کمی جوز هندی داشتی بزن 

اگر آرد گوله شد شیر اضافه کن و تند تند هم بزن درست میشه 

سوپ خامه ای من که تو فامیل شوهر زبون زده

شاید آن روز ک سهراب نوشت تا شقایق هست زندگی باید کرد خبر از دل پررنج گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت چه گل شقایق و میخک و یاس زندگی اجباریست
ممنون خانمی😘

جو بذار بپزه جدا وقتی پخت با آبش ک غلظه بریز تو آش خامه هم زیاد باشه خوشمزه تره

شاید آن روز ک سهراب نوشت تا شقایق هست زندگی باید کرد خبر از دل پررنج گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت چه گل شقایق و میخک و یاس زندگی اجباریست
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز