2777
2789
عنوان

اومدم دکتر😐🔪

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 64 پست
اول برعکس آپلود شد😐💔 از دست دوستام دلمو شکستن گفتم شاید مشکل از خودمه

😓😓😔💔

خدایا شکرت.... من پایان این تاریکی را دیده ام، روشنایی در راه است... اشک هایت را نگه دار برای گریه های از سر شوق....

😓😓😔💔

😔💙

#سخن_سلطان من را از من بخواه و در من، نه پشت نقابی زیبا یا در لباسی مجلل، هر آنچه که هستم را دریاب، شاید در تنهایی زشت من خدایی بود زیباتر از نقاب و لباس مجلل. تتلیتی اعظم قدیمی

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

46😔😔 162 هنوزم دارم قد میکشم لعنتی😐😐

برو خداتو شکر کن ک قد میکشی!!

من غصه قد کوتاهمم میخورم ک ۱۶۰ موندم ☹😑😕

وزنمم ۵۳ !باید بشم ۵۷ 😑☹

چون سریع وزن کم میکنم ۵۳ بمونم یهو میام زیر ۵۰ 😑🤦‍♀️

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  
😂😂😂 یه کم خجالتیم و عصبی😂😂❤

یا ابرفض🤨

منو نزنی حالا  

خدایا شکرت.... من پایان این تاریکی را دیده ام، روشنایی در راه است... اشک هایت را نگه دار برای گریه های از سر شوق....

برو خداتو شکر کن ک قد میکشی!! من غصه قد کوتاهمم میخورم ک ۱۶۰ موندم ☹😑😕 وزنمم ۵۳ !باید بشم ۵۷ ...

160 ک خوبه🤨😕

برو خداتو شکر کن ک قد میکشی!! من غصه قد کوتاهمم میخورم ک ۱۶۰ موندم ☹😑😕 وزنمم ۵۳ !باید بشم ۵۷ ...

من یه قرصی میخوردم خیلی موثر بود

آرجنینگ بود اسمش (به احتمال صدی به نود اشتباه نوشتم) 

چند سالته؟؟؟ 

خوشبحالت کاش منم حداقل به 50 برسم😭

#سخن_سلطان من را از من بخواه و در من، نه پشت نقابی زیبا یا در لباسی مجلل، هر آنچه که هستم را دریاب، شاید در تنهایی زشت من خدایی بود زیباتر از نقاب و لباس مجلل. تتلیتی اعظم قدیمی
160 ک خوبه🤨😕

من استخون بندی بدنمم یه جوریه ک ریزه میزه ام !

خواهر کوچیکمم ۱۶۰ هست انگار از من بلند تره 😕😑

۱۶۰ من با همه فرق داره 😕☹😂😂

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  

راستی قدتم خوبه

دختر خاله من 153 

من یه قرصی میخوردم خیلی موثر بود آرجنینگ بود اسمش (به احتمال صدی به نود اشتباه نوشتم)  چند سا ...

۲۳ سالمه 🥺

تو چند سالته گلم؟؟

۲۳ سالمه 🥺 تو چند سالته گلم؟؟

سن منو فقط امیر باید بدونه 😂❤😐

مصرف کت عزیزم هنوز  دیر نشده زیاد

ورزش هم کنارش داشته باش که قدت بلند شه

سن منو فقط امیر باید بدونه 😂❤😐 مصرف کت عزیزم هنوز  دیر نشده زیاد ورزش هم کنارش داشته باش که ...

اوو 🙈😂 

حواسم نبود اصلا .. ‌بله ، بله !

حالا امیدوارم جواب بده ،چون سن رشدم گذشته 😐

مرسی گلی از راهنماییت

من استخون بندی بدنمم یه جوریه ک ریزه میزه ام !  خواهر کوچیکمم ۱۶۰ هست انگار از من بلند تره 😕...

عههه جدیی

من تو عکس دیدمت فکر کردم یکم درشت و قد بلندی😂🤭

منو میگن کلاس چندمی🤣

عههه جدیی من تو عکس دیدمت فکر کردم یکم درشت و قد بلندی😂🤭 منو میگن کلاس چندمی🤣

نه صورتم پره از شانس گندم واسه همون اگه فقط صورتم رو یکی ببینه فک میکنه چاق و درشت هستم 😂!!

ولی ریزه میزه ام!

همه چیزم برعکس شد یه اندام کشیده و بلند دوست داشتم با یه صورت لاغر ... 

ولی بجاش یه صورت پت و پهن و یه اندام کوچولو نصیبم شد 🥺😢!!

اره صورتت بیبی فیسه تو سباا

عکساتونو بزارین وگرنه نفرین تتلیتی میکنم😂😂

شوخی#  

نه صورتم پره از شانس گندم واسه همون اگه فقط صورتم رو یکی ببینه فک میکنه چاق و درشت هستم 😂!! ولی ...

مثل من😭😭😐

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز