2777
2789
عنوان

اومدم دکتر😐🔪

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 64 پست
نه صورتم پره از شانس گندم واسه همون اگه فقط صورتم رو یکی ببینه فک میکنه چاق و درشت هستم 😂!! ولی ...

الهیییی اتفاقا خیلی بانمک و توو دل برویی عزیزم😍😘👩‍❤️‍👩

من ک از چهره های مثل تو خیلی خوشم میاد😍😍

عیب نداره بابا اندام ظریف بهتره واسه خانوما

ب نظرم ی حسنه

مرسیی🤣😘💙

خدایا شکرت.... من پایان این تاریکی را دیده ام، روشنایی در راه است... اشک هایت را نگه دار برای گریه های از سر شوق....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهیییی اتفاقا خیلی بانمک و توو دل برویی عزیزم😍😘👩‍❤️‍👩 من ک از چهره های مثل تو خیلی خوشم میاد😍 ...

مرسی گلم ، خیلی لطف داری!

خودتم ک ماشالله ک نازز بودی قیافت ملوس بود ،،!

مهربونیت از چهره ات هم مشخص بود 😘😘🌹🌹

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  
مرسی گلم ، خیلی لطف داری! خودتم ک ماشالله ک نازز بودی قیافت ملوس بود ،،! مهربونیت از چهره ات هم ...

جیگری هستی واسه خودت😍😍😎😎

شرمندم نکن عشقم 👩‍❤️‍👩👩‍❤️‍👩

چشات ناز میبینه دلبر😍💚💙💛

خدایا شکرت.... من پایان این تاریکی را دیده ام، روشنایی در راه است... اشک هایت را نگه دار برای گریه های از سر شوق....

جیگری هستی واسه خودت😍😍😎😎 شرمندم نکن عشقم 👩‍❤️‍👩👩‍❤️‍👩 چشات ناز میبینه دلبر😍💚💙💛

🌹🌹😘😘💋💋💙

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"