2777
2789
عنوان

به دوستم بگم شوهرش دوست دختر داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 80 پست

نگو عزیزم 

صبر کن و به مرور زمان اگه بازم برای درد ودل پیشت اومد وخودش حرفی زد درباره شوهرش و دختر واینا و شکی داشت ومردد بودمیتونی این قضیه رو مطرح کنی  وگرنه الکی نرو بهش حرفی نزن حالا که زندگیشون خوبه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نگو ۱ چون که معلوم نیست اون فرد راست گفته باشه ۲ الان دیگه کات کرده شاید توبه کرده 

یاد همون حدیث تکراری بیفت که اگر شب کسی رو در حال گناه دیدی فردا ب اون دید نگاش نکن و اینا🤣

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱

من اینجور مواقع نمیدونم کار درست چیه... انشالله سرش به سنگ بخوره

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
اصلا گفتن حقیقت تلخ کی درسته و کی غلط؟ اصلا به شوهره نمی اومد با عشق ازدواج کرده بودند...

بد اخلاقی و دعوا عشق رو از بین میبره فرقی نداره زن باشه یا مرد 

Çok zormuş be yürek yanarken nasip diyip susmak♡
از کجا میدونی راست گفته ؟  بر اساس حدس و گمان نمیشه زندگی یکی رو خراب کرد .

نه راسته متاسفانه

شواهد زیاده

همون روزها که این قهر می کرد و می رفت خونه ی مامانش شوهره یکی رو جایگزین کرده.

این کاربری برای دو خواهر است.

اصلن اصلن نگو خودت میگی گفته تازه کات کرده شاید خود مهتابم میدونسته و علت دعواها همین بوده و به کسی نمیگفته ؟؟ 

اصلن اصلن اصلن نگو  فک کن نه شنیدی چیزی ن هیچی مخصوصن الان ک زندگیشون ب ارامش رسیده

من همیشه دلم میخ.اد همچین مردا و زنایی رو رسوا کنم خبیثم اما نباید گفت 

وای منم بدونم یکی داره زیر ابی میره میگم 

اخه خودمم دوست دارم اگه شوهرم خدایی نکرده کاری کرد کسی که خبر داره بهم بگه تا مثه کبک سرپو زیر برف نکنم و زندگیمو کنم و دلم خوش باشه که زندگی خوبی دارم 

ترجیه میدم یه حقیقت نابودم کنه ولی یک دروغ بهم ارامش واهی نده

ermi سابقم ٩٩/٧/١٥ بدليل شركت در مبحث سياسي تعليق شدم 😅 خدايا شكرت بابت نعمت مادر شدنم خودت مراقب تو دليم باش كه به سلامت بياد بغلم🥰
اصلا گفتن حقیقت تلخ کی درسته و کی غلط؟ اصلا به شوهره نمی اومد با عشق ازدواج کرده بودند...

عزیزم تین تعریفی که سما از خانومه کردی بعیدم نبود

بنده خانومه رو مقثر این اتفاق میدونم

خیلی وقت ها زنها به شوهراشون بها نمیدن

بی احترامی میکنن

به خانواده شوهر فحش میدن

کم محلی میکنن 

یه ذره همسرداری بلدنیستن

اونوقت شوهره میره با یکی دیگه

میان جیییییییییغ داااااااااد که چیه شوهرم خیانت کرد

نه گلم شما بودی که اول به شوهرت خیانت کردی با رفتارات

اندکی_تامل#  

بد اخلاقی و دعوا عشق رو از بین میبره فرقی نداره زن باشه یا مرد 

بیشتر بداخلاقی های زنا از عدم توجه و محبت مرده

مردی که میره به یکی دیگه محبت و توجه میکنه و خستگی و بی حوصلگیشو واسه زن خودش میاره