2777
2789

همین الان کلی  اسباب بازی و  خانه ی بازی  از این کوچیک کوچیکا تمام کف هال رو پر کرده دخترم یه کهنه پهن کرده زیرش داره آجیل میخوره   پسرمم   لم داده کارتون می بینه   

با اسباب   بازیا هم که من باید بازی کنم  احتمالا 🙄

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همین الان کلی  اسباب بازی و  خانه ی بازی  از این کوچیک کوچیکا تمام کف هال رو پر کرده ...

😁😁😁واقعا اسباب بازیا همیشه پهن خونه ان بازی هم نمیکنن باهاش پسر من ازالان انقد وسیله خونه خراب کرده 😓

تصمیم گرفتم از این به بعد با احساسم❤پیش برم نه با منطقم💤

با دوتا بچه ی زیر ۴ سال همه اش درحال جمع کردنم  خیلی بریز بپاش دارن  شب خونه رو تمیز میکنم صبح که بیدار میشن مثل بمب میترکه  دوباره مشغول جمع و جارو میشم 

چه در دل من ... چه در سر تو ...                                         من از تو رسیدم به باور تو   [(تو بودی و من )]
نه تمیز نیست  توی مخمه که تمیز نیست ولی ترجیح میدم استاندارد های ذهنیم رو بیارم پایین تر  ...

واقعا باید خودمون بزنیم به بی خیالی از این ور جارو می کشیم از اون ور نون خالی میخورن 

خدایا خودت کمک کن 
خیلی دوس دارم بچه اینجوری باشه.چجوری یادش دادی؟؟

بهش گفتم عزیز!خییییلی زیاااد هم گفتم.

همش با خنده و مهربونی میگفتم اینی ک برداشتی باید بزاری سرجاش.

یا خودم مرتب میکردم میگفتم ببین مامان جمع میکنم.

یا اگ مرتب میکرد واسش دست میزدم و تشویقش میکردم

پسرم الان دوسال و دوماهه س.بخدا چیزی از کشو دربیاره باید حتما کشو رو ببنده

یا شب ک میخابه وسایلشو جمع میکنه

من خودم وسواس فکری میگیرم اگ خونه نامرتب باشه.اصلا ارامش ندارم

پسرمم اینطوری بار اوردم.

نکته مهم اینه ک شخصیت بچه ها زیر دوسال شکل میگیره.

من از ۱۸ ماهگی یادش دادن

بهش گفتم عزیز!خییییلی زیاااد هم گفتم. همش با خنده و مهربونی میگفتم اینی ک برداشتی باید بزاری سرجاش. ...

ممنونم عزیزم.مادر من بهمون یاد نداد واسه همین من خیلی شلخته بودم و خیلی اذیت شدم تا تعیبر کنم واسه همین دوس دارم درآینده بچمو جوری بار بیارم مثل خودم سختش نشه.