2821
2789

خوش بحالت من 15 سالمه 75 ام 

بعد خالم خیییلی مسخرم میکنه 

دخترش از من ی سال بزرگتره هنوز سینه اش رشد نکرده 

البته طبیعیه خب بعدا رشد میکنه ولی میگه من غیر طبیعیم 

میگه باید مثل دخترش صاف صاف باشم

آن دو تا چشمان تو هی خودنمایی میکند ! لشکر موهای تو کشور گشایی میکند ؛ نقش زیبا بودنت را خوب ایفا میکنی، با نمایش نامه ات در شهر غوغا میکنی ، من هوای ابریم جانا تو باران منی،کافه دنج همان رو به خیابان منی❤❤

ماساژ و فشار اینا بزرگ میکنه البته بازم سوال کن خطری نداشته باشه من تو باشگاه دستگاه افتاد رو یکی از سینه هام خیلی درد گرفت الان اون یکی بزرگتر از یکی دیگه است

خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

راهی نداره اگه میخوای بزرگتر باشه فقط باید پروتز کنی

خب پس چه طوراین هکه ادم که سینه هاشوک کوچیکه بعدازدواج این همه بزرگ میشه.من هرکسوکه دیدگ ازدواح کرده سینش بزرگ شده

سلام tranquility_آرامش .دلم برات تنگ شده.چراکاربریتولغوکردی😔💔tranquility_آرامش          دوست خوبی بودی ببخشبدکه قدرندونستم💔
خوردن دمنوش رازیانه خیلی تاثیر داره  چندروز قبل و بعدپریودی و زمانی که پریود هستی نخور

۳روزمونره به پریود و۳ روز بعدپریودبخوریم؟هرروزاگه بخوریم اشکالی داره ؟

سلام tranquility_آرامش .دلم برات تنگ شده.چراکاربریتولغوکردی😔💔tranquility_آرامش          دوست خوبی بودی ببخشبدکه قدرندونستم💔

بچه ها یه چیز عجیب و غریب بگم از وقتی نامزدم بهم گفت هیکلت داغونه و سینه هات کوچیکه و سر این چیزا و یه سری مسائل دیگه ولم کرد ظرف سه هفته هیچ کاری هم نکردم سینه هام بزرگ شده حداقل یه سایز یعنی چی !!!من نمیفهمم مگه میشه

ایمان میاورم به دوستی و صداقت قاصدک سالهاست که صدایم را شنیدنگاهم را خواند غصه هایم را گریست خوشی هایم را خندید وهمه شان را رساند به دوردست های خاکستری!                       وتو امروز هرچه قاصدک دیدی جز پیام دلتنگی های من چیزی از او نخواهی شنید 
۳روزمونره به پریود و۳ روز بعدپریودبخوریم؟هرروزاگه بخوریم اشکالی داره ؟

نه کلا در ایام پریودی و چندروز قبل و چندروز بعدش نباید مصرف کنی اما روزهای دیگه روزی یک استکان بخور....هم سینه رو بزرگ میکنه هم پاکسازی رحم و خیلی فایده های دیگه داره....یکی از گیاهان دارویی هستش که مخصوص خانمهاست

خدایا هرلحظه شکرت برای تمام نعمت های زیبایی که وارد زندگیم میکنی  
بچه ها یه چیز عجیب و غریب بگم از وقتی نامزدم بهم گفت هیکلت داغونه و سینه هات کوچیکه و سر این چیزا و ...

چاق شدی؟

‏‏كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک می‌کند و به ما توجه می‌کند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️

من ازدواج اولم۲۰سالم بود همین ۶۵بود.حامله شدم.ی طوری ورم کردم ک سینم رسید ب ۹۰هنوز باورم نمیشه.مامانم برام سوتین ۹۰خرید.بعد زایمانم خیلی سینهام شل شد و مثل پوست.کرم مخصوص گرفتم زدم فایده نداشت.سنم ک بالاتر رفت سینم پرتر شد.البته الان بارداری سوم هستم.سنم تو بارداری خیلی تغییر نکرد حدود۷۵هستم