2777
2789

دعا کنید که جواب آزمایش عشقم اشتباه باشه.

برا سلامتیش صلوات بفرستید و اگه امکان داره تاپیک رو لایک کنید تا بهش نشون بدم که چند نفر مهربون و خوش قلب دعاش کردن و روحیه بگیره.🙏🙏🙏

اللهی که اصلا چیزی نباشه اگه ام چیزی بود زود خوب شه

خدایا به همه ارامش و سلامتی بده .عاشق گل و گیاهم .بیاین سعی کنیم کتاب بخونیم . دوست دار پیشی. شمع ها به من حس خوبی میدن .  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امن یجیب المضطر اذا دعا ویکشف السو

بحق صاحب الزمان 

شفای همه بیمارا بالاخص این جوون 

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺

خدا شفاشون بده

انشاالله با جراحي رفع ميشه

بعد از عمل خواهشي كه دارم ملاقات فيس تو فيس نريد چون جراحي سخت و حساسيه تا خدايي نكرده بعدش درگير عفونت بيمارستاني نشن

البته كادر درمان هم بايد رعايت و گوشزد كنن اين نكته رو

نمیدونم چطور دعا کنم براش که خدا بی برو برگرد قبول کنه اما گلم خدا خیلی مهربونه ۱ثانیه به قدرتش به مهربونیش شک نکن که بخاد کاری برات نکنه یجوری ازش بخاه که قطعا بدونه جز خودش دیگه کسی نیست التماسش کنی وقتی ببینه تااین حد بهش ایمان داری و درمونده ای مطمعنم ازخودش ناامید نمیکنه چون خدادلش نمیاد وقتی ببینه اینقد درمونده بهش رو زدی کاری برات نکنه ازخدابرای عشقت سلامتی کامل و عمر طولانی آرزو میکنم 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
خدا شفاشون بده انشاالله با جراحي رفع ميشه بعد از عمل خواهشي كه دارم ملاقات فيس تو فيس نريد چون جرا ...

دقیقا آشنای دور ما هم توبیمارستان تواون وصعیت کروناهم گرفته الان توکماس باید خیلی رعایت میکردن فکرکنم نکردن 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️