2777
2789
عنوان

فکر کنید امشب یک قرار مهم دارید...

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 57 پست

نه بابا خیلی جاهابازه

از دوستت قرض کن

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا شب به دستم میرسه؟؟؟؟ 

اره بابا

البته باید بهش بگی

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   

توشهرتون کسی اینترنتی نمیفروشه تا یساعت با اسنپ باکس برات بیاره عزیزم؟؟؟

بنظر منم اصل ارایش چشم به مژه س 

وارد کننده کپسول و آمپول گلوتاتیون از کره و تایلند مستقیم.دارای مجوز و تاییدیهFDAوGMPبرای سفیدی بدن و صورت و از بردن تمام لکه های پوستی دارای تاییدیهFDAوGMP
خط چشم مایع دارم میشه ینی؟؟؟؟ 

الان امتحان كن 

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

اگه مغازه آشنا سراغ داری بگو با آژانس بفرسته واست 🙄

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  
تا شب به دستم میرسه؟؟؟؟ 

حالا شما ی امتحانی بکن 

این ریمل خیلی مهمه کلا از واجباته 😑

"خدا "‍حواسش به ‌‍قلبت ‍هست...                                        کاربر97                 
توشهرتون کسی اینترنتی نمیفروشه تا یساعت با اسنپ باکس برات بیاره عزیزم؟؟؟ بنظر منم اصل ارایش چشم به ...

نمیدونم فدات شم بخدا ریمل نباشه چشمام خیلی ساده و بی حالته 

🖤
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز