2777
2789
عنوان

خود سوزی همسایمون!!!!!!!!

412 بازدید | 13 پست

وای بچه ها الان تو نی نی سایت بودم تو تایپک دنیا و دلوین  داشتم میخوندم صدا جیق میومد منم تنها خونه بودم نرفتم ببینم چخبره الان تو کوچمون امبولانسو اینا ریخته یه زنی خود سوزی کرده میگن  مریضی روانی داشته جوون بوده الهب خیلی حالم بد شد خیلی سوخته ولی زنده مونده دعا کنین بچه ها برای شفای همه مریضا  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوب شد ندیدی واقعا خیلی تجربه بدی ادم زجر کشیدن یکی دیگه رو از نزدیک ببینه من یه خودکشی یکیو دیدم از ...

خیلی وحشتناک بود چربیاش روی دیوار مونده دلم شکسته اصلا

همسایه مادرم هم چند سال پیش آتیش گرفت دختره ۳۵ ،۴۰ بودهنوز جیغ هاشو یادمه طفلک از درد تو کوچه میدویید یه آتیشی به سرعت رد میشد پسر همسایه یه پتو بدو بدو دورش پیچید تو بیمارستان مرد طفلک

تو شهر ما یه هفته پیش 

یه خانوم جون  در حد ۲۲ خودشو دار زد پسرشم شاید ۵ سالش باشه

یه آقا هم همینطور زن وبچه داست😢

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
خیلی وحشتناک بود چربیاش روی دیوار مونده دلم شکسته اصلا

شما کجا چربیا هارو دیدی؟

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘