2777
2789

سلام بچه ها من ۲۸ سالمه و بیشتر از ۲۰ ساله که پسوریازیس دارم هرکاری بگین انجام دادم ، الان یه دکتر طب سنتی ادعا کرده خوردن ماءالجبن ناشتا میتونه منو درمان کنه میخواستم بدونم کسی تجربه ای داره ؟ ممنون میشم مشارکت کنید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون میشم منم لایک کنید. بابام تازگیها مبتلا شده

زنان متولد دی را هراسی نیست از سرما💕بی عشقْ جهان یعنی،  یکْ چرخشِ بی معنی 💖لطفا هر جا تاپیک راجع به متافیزیک و ماورا دیدین منم تگ کنید  

برا من ک بعد کلی دکتر نتیجه این شد: پوستم خشک نباشه، شیرینی جات مصرف نکنم، ورزش کنم، چاق نشم. و مهمتر استرس_ممنوع# . واسه پسو کف سرم هرچند وقت ک عود کنه(تغییر فصل) شامپو لوسیون دکتر داده

طب سنتی اصلا قبول ندارم

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

اره بچه ها ممنونم که مشارکت میکنید ، منم قبول ندارم زیاد طب سنتی و ولی دیگه خسته شدم هیچی از جوونی نفهمیدم بچه که بودم فقط یه لک رو پاهام بود ولی الان تقریبا همه بدنمو داره میگیره چه عذابیه واقعا 😪

برا من ک بعد کلی دکتر نتیجه این شد: پوستم خشک نباشه، شیرینی جات مصرف نکنم، ورزش کنم، چاق نشم. و مهمت ...

منم متاسفانه اضافه وزن دارم آخه دردم یکی دوتا نیست که تخمدان پلي کیستیک هم دارم و وزنم پایین نمیاد هرکاری میکنم 🙄😔

ممنون میشم منم لایک کنید. بابام تازگیها مبتلا شده

ببین عزیزم اگه تازه مبتلا شدن نگران نباش خیلی زود با پرهیز غذایی خوب میشن ، مشکل مایی که زخمامون و بیماریمون کهنه شده خیلی بیشتره فقط بگو استرس نداشته باشه 

ببخشید عزیزم قدمین چیه ؟

از روی پاها حجامت میکنن برای خارج کردن بخار کبد طب اسلامی عقیده داره این بیماری ها از بخار کبد هستش تو نت بزنی میاد فیلمش که موقع حجامت اول بخار خارج میشه

برای حاجتم لطفا به صلوات بفرستید
از روی پاها حجامت میکنن برای خارج کردن بخار کبد طب اسلامی عقیده داره این بیماری ها از بخار کبد هستش ...

خیلی ممنونم عزیزم حتما درموردش تحقیق میکنم 😊🙏

منم متاسفانه اضافه وزن دارم آخه دردم یکی دوتا نیست که تخمدان پلي کیستیک هم دارم و وزنم پایین نمیاد ه ...

باید کم کنی

من وزن کم کردم راحت شدم

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
ببین عزیزم اگه تازه مبتلا شدن نگران نباش خیلی زود با پرهیز غذایی خوب میشن ، مشکل مایی که زخمامون و ب ...

کاش یکم استرس داشت مراعات میکرد.. غذاهای گرمی و پرادویه زیاد میخوره، هرروز هم چیپس و پفک و کرانچی باید باشه  

زنان متولد دی را هراسی نیست از سرما💕بی عشقْ جهان یعنی،  یکْ چرخشِ بی معنی 💖لطفا هر جا تاپیک راجع به متافیزیک و ماورا دیدین منم تگ کنید  
منم متاسفانه اضافه وزن دارم آخه دردم یکی دوتا نیست که تخمدان پلي کیستیک هم دارم و وزنم پایین نمیاد ه ...

عزیزم برای کیستهات ویتامین ای بخور... برای لاغریت هرگز رژیم لاغری نگیر بدلیل کمبود مواد مغذی و پابین اومدن سیستم ایمنی... بیماریهات رو بدتر میکنه... فقط ورزش کن و ورزش متوسط با ویتامین ای و داروهای پزشکت  تخمدانت رو درمان میکنه...

ماءالجبن هم حتما استفاده کن... برای پسوزیاریس خیلیها استفاده میکنن و خوب جواب میده... درمان قطعی رو نمیدونم...اما میدونم که پوست  سریع بازسازی و نرمال میشه و از فواید دیگه اش هم بهره مند میشی....فقط از دکترت سوال کن اگر با توجه به طبعت اجازه داد ماءالجبن افتیمونی استفاده کن که سردی غلبه نکنه و مریضیهات بدتر نشن...

این لینکو امضا کنید. کارزار مخالفت با اصلاح قانون مهریه https://www.karzar.net/267227