2777
2789
عنوان

حاجت روایی

259 بازدید | 37 پست

سلام خانوما خوب هستین میگم نماز روزه هاتون قبول باشه میگم شما ها با خوندن چه ختمی دعای هر چی محال ترین حاجتتون رو گرفتین

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
من همیشه تو سخت ترین مشکلاتم متوسل شدم به شهید هادی و شهید سامانلو و کارم درست شده

چی نذرشون کردی میشه به منم بگی

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چله یس  ختم بسم ا.... چله سوره طه و حشرم عالیه

فدات شم انشالله خدا خیرت بده و خوشبخت شی واسه برگشت عشقم میخوام 😭😭

من برای شهیدسیدرضاحسینی نذرنمک وصلوات کردم 

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)
توسل به امام زمان ، دعای مقاتل بن سلیمان 

ای جانم دعای مقاتل رو چند بار 

من برای شهیدسیدرضاحسینی نذرنمک وصلوات کردم 

ححاجت روا شی به حق امام رضا 

سلام خواهری از شمام قبول باشه من دم غروبی معجزات حدیث کساء رو گوگل کرده بودم ک بسی دلم روشن و امیدوار شدم ک ان شاءالله میخوام چله شو بگیرم 

همینکه ختم صدواتم من زیاد شنیدم ک ج میده

خودمم ب شخصه از چله سوره حشر ج گرفتم

الهی ک حاجت روا شین 🌼

زندگی جاریست. .  

من از این نماز و توسل به حضرت زهرا و حضرت ام البنین حاجت گرفتم اگه خوندین برا منم دعا کنید

اگه حاجت خیلی سخت داری ۳ روز پشت سر هم صلوات حضرت زهرا( س ) روزی ۵۳۰ تا بدون وقفه بخون بدون اینکه بینش حرف بزنی یا کاری کنی قطعا معجزه میشه برات . برای منم دعا میکنی

الهی ک ب زودی زودی برگرده  منم واسه ازدواج میخونم

انشالله خدا از دهنت بشنوه و انشالله به زودی زود عروس شی 

من نذر دو شهید ۱۰۰ تا صلوات میکنم

حاجت روا