2777
2789
عنوان

خود زنی

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 33 پست

امید به زندگی نداره دیگه بنده خدا

بستن دکمه زیر گلو وقتی خوبه که جلوی رد شدن لقمه حرام رو بگیره                                                                                 اللهم عجل لولیک الفرج  مولاناصاحب الزمان(عج)❤️

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

میگه نمیخوام بخورم 

خب شما باید بهش توجه ومحبت کنی دلیلش رو بفهمی و برطرفش کنی .کاری نکن که مادرت خدایی نکرده از دستت بره قبل از اینکه دیر بشه کاری بکن که بعدا پیشمونی سودی نداره

خب شما باید بهش توجه ومحبت کنی دلیلش رو بفهمی و برطرفش کنی .کاری نکن که مادرت خدایی نکرده از دستت بر ...

عزیزم واقعا همه مارو عصبی کرده

من‌خواهرم اصلا حال روحیش بهم ریخته 

همش داره خودشو میزنه 

بهتره ولش کنید یا لجبازه یا شاید زیادی محبت کردین 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
بهتره ولش کنید یا لجبازه یا شاید زیادی محبت کردین 

اخه ولش کردیم که به این وضع افتاده

الان چند وقت پیشا یکی از همسایه هامون دیده بودش

بعد اومد به خواهرم گفت چرا انقدر مامانتون شکسته شده

اخه ولش کردیم که به این وضع افتاده الان چند وقت پیشا یکی از همسایه هامون دیده بودش بعد اومد به خوا ...

اخه چرا حداقل دلش واسه شما نمیسوزه وای من درک میکنم نگرانیتون رو نسبت بهش .اگه از خواهر برادرت بزرگتری باهاشون حرف بزن که مادرت بچه نیست خودش میدونه کارش اشتباهه و زندگی خودشه به خودش مربوطه گناه دارن کمتر حرص بخورن حالا اونام خدایی نکرده مریضی اعصاب میگیرن 

منم یه برادر دارم ۵۵سالشه همینجوریه مثل مادر شماست همه جور مریضی داره ولی اصلا اهمیت نمیده نه پیگیری میکنه بره دکتر نه حرف کسیرو گوش میکنه همه باهاش حرف زدیم ولی فایده ای نداشت .میگه به شما چه ؟

اخه چرا حداقل دلش واسه شما نمیسوزه وای من درک میکنم نگرانیتون رو نسبت بهش .اگه از خواهر برادرت بزرگت ...

نه گلم من از همشون کوچکترم 

اخه میدونید مادرمون داره جلوی چشممون میمیره 

اصلا بخدا نه میتونه غذا بخوره نه بخوابه 

ینی واقعاا به حرف هیچکسم گوش نمیده

اصلا اعصاب همه ی ما رو ریخته بهم

خواهرمم واقعا دیگه طاقتش تموم شده 

منم یه برادر دارم ۵۵سالشه همینجوریه مثل مادر شماست همه جور مریضی داره ولی اصلا اهمیت نمیده نه پیگیری ...

ای بابا پس شما هم خیلی اذیت شدید 😔

اصلا بعضیا از دارو خوردن خوششون‌نمیاد

معلومم‌نیست چرا

نه گلم من از همشون کوچکترم  اخه میدونید مادرمون داره جلوی چشممون میمیره  اصلا بخدا نه می ...

خدایی دلم کباب شد برای خودتو برادرو خاهرت حالم بد شد میدونم چقدر نگرانشین چون مادر منم مریضی قلبی داره .کاش کاری از دستم برمیومد .امیدوارم به خودش بیاد شما هم از نگرانی در بیایین