2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واکسنم باید بزنی😐😐چرا چیکار میکنن مگ 

مال من جیش نمیکرد بیرون قفس 

ولی اون یکی اره 

فکر کنم سه یا ۵ماه یه بار واکسن دارن 

خیلی نازن و باهوش 

غذا همه چی میخورن ولی غذا اصلی بلوط و فندق 

تو خونه میدوئن اینور اونور 

خیلی نازن 

اشک‌من‌پیرهنتو‌تر‌کرده…‌همه‌جا‌عطر‌توپیچیده‌ولی…دل دیگه غربتو‌باور‌کرده…. 💔#شادمهرعقیلی

جدی😐یکم دیگ بگین پشیمون شدم 😂😂

عزیزم سنجاب جزو جونده هاست و هرچی دم دهنش باشه میجوه.. یک دست گرمکن نو داشتم که هنوز نپوشیده بودم ..تبدیلش کرد به توری😤چوب مبلمان و تخت هم که نگم برات

.. با اینکه خودم هم عاشق سنجاب هستم بهت پیشنهاد میکنم از فکر خریدش منصرف شی🙏⁦♥️⁩

وای مینا خیلی کثیف میکنه😂😂😂

آره خیلی 😂😂😂 البته ما هر حیونی بیاریم برامون کثیف کاری داره چون برامون سخته که تو قفسش کنیم 😐😂

مثلا یه مینا داشتیم عادت کرده بود اصلا تو قفس نمیرفت ، فقط وقتی که تشنش میشد میرفت تو قفسش آب میخورد 

اگه ما از کنارش رد میشدیم سرمون داد میزد که نریم سمتش😑 

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋

سلام عزیزم خیلیااا شولوغش کردن و با اطلاعات نادرست شمارو گمراه میکنن حتی سنجابم از نزدیک ندیدن من دارم اما لطفا اگه تونستی به جاش خرگوشی چیزی بگیر برا من شیش ماهشه خیلی گوگولی و مهربونه اما نگه داریش کار اخلاقی نیست سنجاب منم تو باغ وقتی خیلی کوچیک بود افتاده بود رو زمین بردیم دامپزشک و اینا الان نگهش میدارم اما خب اوایل گاز میگرفت و باید کلی غذا بدی بخوره ناخوناشم باید هر ماه کوتاه کنی اوایل میبردم دامپزشک اما الان عادت کرده اجازه میده خودم ناخوناشو بگیرم اصلا گاز نمیگیره الان اما بعضی مواقع با ناخوناش غیر عمدی چنگ میندازه شکارچیا خونشونو اتیش میزنن و مامانشون میره و اونطوری میگیرننشون اما ب نظر من بیچارست نخری بهتره خود دانی خریدی بگو بیشتر راهنمایی کنم سه ماه یبارم باید به دامپزشک ببری برا چکاپ

سلام عزیزم خیلیااا شولوغش کردن و با اطلاعات نادرست شمارو گمراه میکنن حتی سنجابم از نزدیک ندیدن من دا ...

راستی میشه جای دسشوییشم یادش داد برا من یاد گرفته اما بازم میگم خوکچه یا خرگوش یا همستر بهتره

سلام عزیزم خیلیااا شولوغش کردن و با اطلاعات نادرست شمارو گمراه میکنن حتی سنجابم از نزدیک ندیدن من دا ...

سلام عزیزم من یه سوالی داشتم راجب سنجاب میشه راهنماییم کنید اگه هستین ؟

دل نیست کبوتر که چو برخاست نشیند از گوشه بامی که پریدیم،پریدیم ...🍁🍃