2777
2789
عنوان

تو گوه میخوری

| مشاهده متن کامل بحث + 2190 بازدید | 97 پست

اه چقد همه فضولن خوب کردی گفتی حقشون بود بدتر بگی بهشون انقد از ادمای فضول بدم میاد.. 

پروفایلمو حتما ببین اگه حالتو خوب کردبرای برآورده شدن آرزوم که داشتن یه خونه بزرگتره اگه دوس داشتی یه صلوات هدیه کن 😍😍😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اینایی که میگن راس گفته تو چه  قرنی زندگی میکنن واقعا متاسفم براتون عزیزم حق باتو بود

قرهن 3000هم ک باشه چ ربطی داره?هرکی حیا داره بی فرهنگه?

این خودش یه نوع بی فرهنگیه ک حیا داشتن رو میزارید پای بی فرهنگ بودن

میشه برا مستقل شدنم یه صلوات بفرستین؟  

چقدر بی اعصابی شما..حرفی ک زدی درست نبوده .. 

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم
اینایی که میگن راس گفته تو چه  قرنی زندگی میکنن واقعا متاسفم براتون عزیزم حق باتو بود

مهم نیس تو چ قرنی زندگی میکنیم مهم اینه ک ب برادر شوهرش چ ربطی ذاره ک بگه پریویودم.حالااون حتماباید بفهمه؟

من تاوقتی نتونم غذارودانلودکنم، تحت تاثیرتکنولوژی قرارنمیگیرم  روسنگ قبرم بنویسین: ازحرص حرفایی ک میتونست وسط دعوابزنه ولی نزد، بعدایادش اومد مرد  خوابالوبودن جـــزئی ازشخصیــت منـــه #دختــــرخاصــــــه__چون خـــداخواستـه@aftabb_gardoonلینک کانالمه عضوشید
قرهن 3000هم ک باشه چ ربطی داره?هرکی حیا داره بی فرهنگه? این خودش یه نوع بی فرهنگیه ک حیا داشتن رو م ...

انقد به اسم این حیا تو سری خوردین بس نیس؟حقتونه هرچی سرتون میاد پس

قربان عصر حجر که مردمانش آزادتر، باهوش‌تر و انسان‌تر از این دوره خلائی بوده‌اند!
قرهن 3000هم ک باشه چ ربطی داره?هرکی حیا داره بی فرهنگه? این خودش یه نوع بی فرهنگیه ک حیا داشتن رو م ...

افرین

من تاوقتی نتونم غذارودانلودکنم، تحت تاثیرتکنولوژی قرارنمیگیرم  روسنگ قبرم بنویسین: ازحرص حرفایی ک میتونست وسط دعوابزنه ولی نزد، بعدایادش اومد مرد  خوابالوبودن جـــزئی ازشخصیــت منـــه #دختــــرخاصــــــه__چون خـــداخواستـه@aftabb_gardoonلینک کانالمه عضوشید
مهم نیس تو چ قرنی زندگی میکنیم مهم اینه ک ب برادر شوهرش چ ربطی ذاره ک بگه پریویودم.حالااون حتماباید ...

مگه از اول گف پریودم؟ انقدر که اذیتش کردن مجبور شد بگه 

تازه هم بگه جزو طبیعت بدنه چه خجالتی داره؟

قربان عصر حجر که مردمانش آزادتر، باهوش‌تر و انسان‌تر از این دوره خلائی بوده‌اند!
انقد به اسم این حیا تو سری خوردین بس نیس؟حقتونه هرچی سرتون میاد پس

کی گفته حیا باعث تو سری خوردنه.بی حیایی خوبه آره؟باکلاسیه؟بافرهنگیه؟

وقتی میگم خواهرام منظورم جاریمو خواهرشوهرم هستن.من تک فرزندم