2777
2789
عنوان

مرسی نی نی یار که به احساس بچه ها توجه میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 23 پست
من با اینکه خیلی ساده لوحم و روحیم حساس ولی هیچوقت حرف عیچ کدوم از کاربرا رو باور نمیکنم مخصوصا اونا ...

احساس میکنم اشنایی😂😂😂😂طرز تایپ کردنت و اینا

خدا میبیند و بس...!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احساس میکنم اشنایی😂😂😂😂طرز تایپ کردنت و اینا

ننه یا ابالفضل 😫😫😫

و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.... خدایا شکرت ک صاحب خونه شدم...
من ک کلا بدم میومد از دلوینت و دنیا همسرم😐😐😐با اینکه اصلاااا باهاشون برخوردی نداشتم ولی تو تایپکی ...

من دنیا همسرمو چن جا دیدم میشناسمش پروفشو دوس داشتم فقط  وگرنه هیییچ شناختی باهاش ندارم

من کلا معروفا رو زیاد خوشم نمیاد ازشون

از بین اینا فقط ژیناگلمن و دوس دارم و باهاش دوستم بچه خوبیه خودشو نمیگیره با حوصلش

ولی بقیه.......

میدونی...مشکل خیلیا اینه که جای خودشون،میخوان بقیه رو آدم کنن!                   
نه نه نترس 😂😂😂😂😂کاریت ندارم ادامه بده

😬😬😬😬کدوم شهری

و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.... خدایا شکرت ک صاحب خونه شدم...
من دنیا همسرمو چن جا دیدم میشناسمش پروفشو دوس داشتم فقط   وگرنه هیییچ شناختی باهاش ندارم من ک ...

منم دقیقا از همه اونایی ک یحورایی معروفن بذم میاد😂😂😂😂😂😂کلا اونایی ک بی حاشبه ن مثل خودم اونارو دوستدارم