سلام عزیزم برای حراجی گوش من دکتر نسرین یزدانی رو بهت معرفی میکنم کاراش خیلی خوبه ولی از قیمت دقیقش اطلاع ندارم میتونی بری تو سایتشون ببینی. تو سایتشون اطلاعات کامل درباره جراحی گوش و نحوه رزور نوبت و نحوه مشاوره گرفتن وجود داره.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
حتما پیش یه جراح پلاستیک برید مطمئن باشه من درباره عوارض و مراقبتای قبل و بعدش یه مقاله خوندم میذارم برات امیدوارم مفید باشه https://drkhoshsirat.com/جراحی-گوش/
دوست عزیز دکتر صالح محبی یکی از بهترین متخصص های گوش حلق و بینی در تهران ایشون فلوشیپ جراحی قاعده جمجمه رو از المان دارند تمام جراحی هاشون رو با تجهیزات به روزی انجام میدن توصیه من به شما اینه که حتما برای مشاوره و معاینات به ایشون مراجعه کنید ضرر نمی کنید از نزدیک خودتون متوجه حرفه ای بودن آقای دکتر میشید شمارشونم براتون میذارم.۲۲۰۸۹۷۵۸ – ۲۲۰۷۹۶۲۴