2777
2789
عنوان

چشمم+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 50 پست
من واسه عکسام نشونه میذارم😂 😂 😂 😂 ❤️❤️❤️❤️❤️

واقعا؟ چه نشونه ای؟🤕

به یاد داشته باش انسانها به میزان حقارتشان توهین میکنند،به میزان فرهنگشان عشق میورزند،و به میزان کمبودهایشان آزارت میدهند
واقعا؟ چه نشونه ای؟🤕

نوع کات کردن عکسام😁

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

تجربی🤦🏻‍♀️پشت کنکوری ام همه جام میگم ک اشتباه کردم موندم و نرفتم هنر و بدتر از اون نباید میومدم ت ...

چقدر شبیه منی تو:)

منتها من چندسال بعد تو هستم 

کسی ک هرلحظه پشیمونه چرا تجربی خونده

چقدر شبیه منی تو:) منتها من چندسال بعد تو هستم  کسی ک هرلحظه پشیمونه چرا تجربی خونده

🙄واقعا سال نهم چی میفهمیدم از انتخاب رشته؟هیچی

ولی از اول عکاسی خ دوس داشتم خیلی الانم همینطور

اون موقع فقط بخاطر اینکه نگن خنگ بود رف هنرستان(ک البته واقعا خ زرنگن ک میرن هنر) نرفتم عکاسی و یکمم جو پزشکی داشتم ک البته اون جو الان خابیده چون با تحقیق فهمیدم اصلن برا من  خوب نیس و البته کششم ندارم😁

پارسالم بخاطر خانوادم نرفتم عکاسی چون خیلی هزینه کردن برام خودم خجالت میکشم خیلی هم درس خوندم ولی کنکور ری...م😢

دعا کن برام امسال قبول شم حداقل خانوادمو خوشحال کنم❤

🙄واقعا سال نهم چی میفهمیدم از انتخاب رشته؟هیچی ولی از اول عکاسی خ دوس داشتم خیلی الانم همینطور او ...

شباهتمون خیلی بیشتر از چیزیه ک فکر میکردم

منم هیچ اطلاعی نداشتم نه از رشته ها نه از علایقم و نه حتی خودمو میشناختم!و نه کسی بود راهنماییم کنه:)

سر اینو تیزهوشان قبول شدم و درسخون بودم

خودمم تو اون سن کلم باد داشت فکر میکردم ی امتحان سادس کنکور دو ویقه مینویسم تحویل میدم میشم پزشک:)رفتم تجربی!

و بدبختیایی من دقیقا از پیش دانشگاهی شروع شد

گند پشت گند

پشت کنکوریامم ک داغونتر بود

ادای درس خوندن دراوردن و رتبه های خراب

وای چ کابوسی بود:)

الانم ناراحتم برای اون زندگی 

فکر میکردم هرکی بره هنرستان هیچی نمیدونه همه همین فکرو میکردن البته

منم الان میفهمم ب هنر بیشتر علاقه دارم

درست کردن با دست

عکاسی وای عکاسی چقدر دوس دارم:)

ولی الان ب معنای واقعی "هیچ "شدم!

امیدوارم تو من نشی همین

شباهتمون خیلی بیشتر از چیزیه ک فکر میکردم منم هیچ اطلاعی نداشتم نه از رشته ها نه از علایقم و نه حتی ...

😢😢عزیزممممم ایشالا تو این رشته ای میخونی موفق بشی❤

ممنونم ازت ک دعا کردی برام❤❤❤❤❤❤

ولی واقعا چ شباهتی دیگه فک نمیکردم شما هم از عکاسی خوشت بیاد😜

اره واقعا من با عکاسی عشق میکنم

خسته ام دوس دارم زندگی کنم

گاهی ب خودم میگم چن ماه دیگه زندگی جدیدمو شرو میکنم و این خوشحالم میکنه یکم😍🤗

2791
2779
2792