2821
2789
عنوان

چشمم+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 50 پست
من واسه عکسام نشونه میذارم😂 😂 😂 😂 ❤️❤️❤️❤️❤️

واقعا؟ چه نشونه ای؟🤕

به یاد داشته باش انسانها به میزان حقارتشان توهین میکنند،به میزان فرهنگشان عشق میورزند،و به میزان کمبودهایشان آزارت میدهند
واقعا؟ چه نشونه ای؟🤕

نوع کات کردن عکسام😁

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تجربی🤦🏻‍♀️پشت کنکوری ام همه جام میگم ک اشتباه کردم موندم و نرفتم هنر و بدتر از اون نباید میومدم ت ...

چقدر شبیه منی تو:)

منتها من چندسال بعد تو هستم 

کسی ک هرلحظه پشیمونه چرا تجربی خونده

چقدر شبیه منی تو:) منتها من چندسال بعد تو هستم  کسی ک هرلحظه پشیمونه چرا تجربی خونده

🙄واقعا سال نهم چی میفهمیدم از انتخاب رشته؟هیچی

ولی از اول عکاسی خ دوس داشتم خیلی الانم همینطور

اون موقع فقط بخاطر اینکه نگن خنگ بود رف هنرستان(ک البته واقعا خ زرنگن ک میرن هنر) نرفتم عکاسی و یکمم جو پزشکی داشتم ک البته اون جو الان خابیده چون با تحقیق فهمیدم اصلن برا من  خوب نیس و البته کششم ندارم😁

پارسالم بخاطر خانوادم نرفتم عکاسی چون خیلی هزینه کردن برام خودم خجالت میکشم خیلی هم درس خوندم ولی کنکور ری...م😢

دعا کن برام امسال قبول شم حداقل خانوادمو خوشحال کنم❤

🙄واقعا سال نهم چی میفهمیدم از انتخاب رشته؟هیچی ولی از اول عکاسی خ دوس داشتم خیلی الانم همینطور او ...

شباهتمون خیلی بیشتر از چیزیه ک فکر میکردم

منم هیچ اطلاعی نداشتم نه از رشته ها نه از علایقم و نه حتی خودمو میشناختم!و نه کسی بود راهنماییم کنه:)

سر اینو تیزهوشان قبول شدم و درسخون بودم

خودمم تو اون سن کلم باد داشت فکر میکردم ی امتحان سادس کنکور دو ویقه مینویسم تحویل میدم میشم پزشک:)رفتم تجربی!

و بدبختیایی من دقیقا از پیش دانشگاهی شروع شد

گند پشت گند

پشت کنکوریامم ک داغونتر بود

ادای درس خوندن دراوردن و رتبه های خراب

وای چ کابوسی بود:)

الانم ناراحتم برای اون زندگی 

فکر میکردم هرکی بره هنرستان هیچی نمیدونه همه همین فکرو میکردن البته

منم الان میفهمم ب هنر بیشتر علاقه دارم

درست کردن با دست

عکاسی وای عکاسی چقدر دوس دارم:)

ولی الان ب معنای واقعی "هیچ "شدم!

امیدوارم تو من نشی همین

شباهتمون خیلی بیشتر از چیزیه ک فکر میکردم منم هیچ اطلاعی نداشتم نه از رشته ها نه از علایقم و نه حتی ...

😢😢عزیزممممم ایشالا تو این رشته ای میخونی موفق بشی❤

ممنونم ازت ک دعا کردی برام❤❤❤❤❤❤

ولی واقعا چ شباهتی دیگه فک نمیکردم شما هم از عکاسی خوشت بیاد😜

اره واقعا من با عکاسی عشق میکنم

خسته ام دوس دارم زندگی کنم

گاهی ب خودم میگم چن ماه دیگه زندگی جدیدمو شرو میکنم و این خوشحالم میکنه یکم😍🤗

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 5 ساعت پیش
2791