2777
2789
عنوان

هاله انداختن بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 146 پست
توی عکس هاله داره ایشاالله به حق همین شبهای عزیز دامنت  سبز بشه

ممنون عزیزم الان که خشک شده قشنگ و واضح مشخصه و قرمز ،منکه همش میگم اثر امپول 😭😭😭 و مثبت کاذب ،خدا خودش کمک کنه ،ممنون عزیز دل 

انشالله بارداری عزیزم،  صبح که زدی خبرمون کن 

دخترنازنینم ، عشق مادر ، چرا نیومده پرکشیدی 😭 چرا رفتی ؟ بخدا قول داده بودم برات بهترین مادر باشم 😭 چرا ۳ماه قبل امدنت رفتی برات لباس گرفته بودم 😭 فرشته کوچولوی من گفتن شبیه من بودی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭هیچوقت داغ از دست دادنت رو فراموش نمیکنم....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما حتما خبر میدم خیلی دعام کن لطفا 

انشالله عزیزم 

دخترنازنینم ، عشق مادر ، چرا نیومده پرکشیدی 😭 چرا رفتی ؟ بخدا قول داده بودم برات بهترین مادر باشم 😭 چرا ۳ماه قبل امدنت رفتی برات لباس گرفته بودم 😭 فرشته کوچولوی من گفتن شبیه من بودی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭هیچوقت داغ از دست دادنت رو فراموش نمیکنم....
 ممنون عزیزم الان که خشک شده قشنگ و واضح مشخصه و قرمز ،منکه همش میگم اثر امپول 😭😭😭 و مث ...

ببینم الان ک خشک شده

اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من 

چرا کاشان ازاین بی بی چکا نمیدن😤من ازاینا خوشم میاد😭 استارتر چند خریدی بی بی چکتو؟ 

💓توجه توجه 💓                                                     میشه برام دعا کنی منم مامان ی دختر گوگولی بشم 😍🙏

نه منن روز ۱۳ ای یو ای زدم هاله داشت میگفتن اثر آمپوله ولی من میدونستم باردارم 🤩 واسه شما هم اگه هاله داره پس بارداری ، من عکستم دیدم هاله مشخصه ولی خیلی واضح نیست صبح بزن که ادرار غلیظه

خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜
 ممنون عزیزم الان که خشک شده قشنگ و واضح مشخصه و قرمز ،منکه همش میگم اثر امپول 😭😭😭 و مث ...

اصلا این حرف که میگن اثر آمپوله رو قبول ندارم اگه هاله هست بارداری

خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜

[QUOTE=186345971] هشت تومن عزیزم ،داروخانه های معروف دارن [/QUOTEاهان ما معمولیا رو بهمون میدن 6

💓توجه توجه 💓                                                     میشه برام دعا کنی منم مامان ی دختر گوگولی بشم 😍🙏
اصلا این حرف که میگن اثر آمپوله رو قبول ندارم اگه هاله هست بارداری

عکس گذاشتم الان ولی خشک شده پررنگ شده اون اول کمرنگ بود شما تجربه داری یه نگاه به عکس میندازی