2777
2789

هروقت میام تو سایت میزنه فلانی شما را در پست خود صدا زده است به خدا من نی نی یار نیستم به چه زبونی بگم آخه🙁😐⁦⁦(+_+)⁩

تگ#  

تاپیک عکس و اسکرین تگ بشم باتشکر😐🔪❤️امیدوارم تمامی آقایون نی نی سایت که خودشونو بجای خانم جا میزنن حامله بشن!!!

مامان کدومشونی؟

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞

@مامان_نی_نی_یار  

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خخخخ خب این چ اسمیه گزاشتی

😂

نمی دونم حس نی نی یار بودنم گرفته بود اون موقع😁😂

تاپیک عکس و اسکرین تگ بشم باتشکر😐🔪❤️امیدوارم تمامی آقایون نی نی سایت که خودشونو بجای خانم جا میزنن حامله بشن!!!

@مامان_نی_نی_یار   دلم میخواد تگت کنم😐⁦♥️⁩

😂 نمی دونم حس نی نی یار بودنم گرفته بود اون موقع😁😂

حالا یکی هم دختر نی نی یاره فکر می کنی اونم از این دردسرا داره؟

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش
حالا یکی هم دختر نی نی یاره فکر می کنی اونم از این دردسرا داره؟

آره دیدم تگش کردن حتی فامیل نی نی یار رو هم تگ کردن😐