2777
2789
اخی عزیزم🙈اشکال نداره نه تاریخش نگذشته بودحالا بازم صبح میزنم ببینیم چی میشه 

انشالله مثبته استرس نداشته باش😘🤩

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مبارکه گلم

❤️

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
آره سونو نشون میده ریزش مو جوش درد زیر دل  

هیچکدومو ندارم ... چهلوهام گاههههی خیلی خففیییف درد میگیره درحد چهار ثانیه .. نوک سینم دوروز خیلی درد میکرد سوزش داشت .. البته جوش زدم پنج تا رو قفسه سینه

الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🌺
انشالله مثبته استرس نداشته باش😘🤩

ان شالله هرچی صلاحه🙈بیشتر عجله دارم چون روزه میگیرم میترسم مثبت باشه و یوقت ضرر کنه براهمون میخوام زود بفهمم بلاخره مثبت یا منفی

بخشنده باش اما زیاده روی نکن، در زندگی حسابگر باش اما سخت گیر مباش.
هیچکدومو ندارم ... چهلوهام گاههههی خیلی خففیییف درد میگیره درحد چهار ثانیه .. نوک سینم دوروز خیلی در ...

گلم کیسته تا بزرگتر نشده اقدام کن 

خدای خوبم بهم یه نی نی بده خیلی وقت چشم انتظارم و فقط تو میتونی کمکم کنی ...
خیلیا دیدم ک گفتن مث من بودن و باردار هم بودن .. حالا ایشالله تا چند روز اینده میرم سونو 

ایشالله بارداری گلم 

خدای خوبم بهم یه نی نی بده خیلی وقت چشم انتظارم و فقط تو میتونی کمکم کنی ...