2777
2789
میشه گل  گفتم برنامه داشت یادم نیس،یه هکر داشت یادمیداد یادم رفته🤦

حالا اون اپ باید گوشی طرفم نصب باشه. طرفم میفهمه دیگه جریان چیه

Turk girl.   مهربون باشیم. فمینیست به معنی برتر بودن زن نیست. بلکه به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد هست. ملوسکم شناختین که این چهارمین کاربریمه😋. دوس دارم خانومای کشورم به خودشون اهمیت بدن خودشونو فدای بقیه نکنن قوی باشن رو پای خودشون وایسن پس از حرفایی که میزنم ناراحت نشین.پنج ساله که فیتنس و پیلاتس کار میکنم. خانومی که میگی نمیتونم نمیشه پاشو از امروز ورزشتو بکن حلقتو بزن تلاشتو بکن به خودت کمک کن زیباترین و خوشگلترین خانوم باشی. من تونستم 💪✌💄🧚‍♀️
من می‌دونم ولی نمیگم چون دیگه همه ازش باخبر میشن لو می‌ره واسه خواهرم فقط انجام دادم

یه سوال تو که میدونی بهم بگو اگه کسی روبیکام رو هک کنه پیامایی که پاک کردم واسش میاد؟؟؟تروخدا جوابم بده

🖇🍭💛🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بهش شک داری و به شکت مطمئنی با این کار فقط خودت ضربه ی روحی بزرگی میخوری که من بعد یه سال هنوز وقتی یادم میفته چی دیدم تو گوشیش اشکم در میاد نکن نذار روانی بشی وقتی چت همسرت با یکی دیگه ببینی هیچوقت زن نمیشی قلبت واقعا می‌شکنه مخصوصا وقتی مثل من نتونی ثابت کنی و مجبور به زندگی کردن باهاش باشب

اگه بهش شک داری و به شکت مطمئنی با این کار فقط خودت ضربه ی روحی بزرگی میخوری که من بعد یه سال هنوز و ...

نه بهش زیادشک ندارم بیشترکنجکاوم ومیخوام بدونم توگوشیش چیکارمیکنه

خدا❤️
منم میگفتم ولی هیچ کاری نمیتونی بکنی من حتی محکوم شدم ومجبور به ادامه زندگی منطقی فکر کن

🥺🥺بعضی ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌وقتااززن بودن خودم وازدواج متنفرمیشم 

خدا❤️
روزی هزار بار آرزوی مرگ دارم

الهی بگردم ول کن بابا بیخیاله همه ادما خودتوبچسب کارایی که خوشحالت میکنه انجام بده 

راستی من ازدواج دوممه و۳ماهه میگذره ازاردواجم حالاالان میگم کاش همون بیوه میموندم

خدا❤️
الهی بگردم ول کن بابا بیخیاله همه ادما خودتوبچسب کارایی که خوشحالت میکنه انجام بده  راستی من ا ...

من تو این دنیا هیچکس رو نداشتم همین بود اینم بهم خیانت کرد تحقیرم کرد حالا هم هر روز از خونه بیرونم می‌کنه 😭😔

من تو این دنیا هیچکس رو نداشتم همین بود اینم بهم خیانت کرد تحقیرم کرد حالا هم هر روز از خونه بیرونم ...

عزیییزم😞چندسالته؟کجایی هستی کجازندگی میکنی

خدا❤️
چطوری 

با یه برنامه که اسمشو نمی دونم

لایک های من همیشه به معنی موافقت با اون پست نیست!!! گاهی معنی اش اینه که اون پست رو خوندم!!! 🚫 درخواست دوستی قبول نمیکنم🚫 ❌به خودم قول دادم از این به بعد تو نی نی سایت،فقط از تاپیک های مفید استفاده کنم و وقتم رو برای تاپیک های چرت و پرت تلف نکنم❌