2777
2789

تو یه تاپیکی موضوع سر بچه اوردن بود و اینا نظر من این بود ایران اینده خوبی نداره و برای همین نهایت تک فرزندی ، چون واقعاا دارم میبینم نسل جوان الانو مهندسا بیکار ، همه رشته ها بیکار ، افسرده ، دنبال خوشی و تفریخ که فقط بگذرونن 

بعد پزشکی هم اشباع ، حالا بماند این چیزا 

یه خانومی که دو تا دختر داشت حرفمون شد تهش گفتم نگران درسو شغل بچه هاست نیستی ؟

گفت همین که مادر خوبی شن کافیه مگه دخترام کارگرن که به فکر شغلو کار باشن 😏😀 ینی ته همه اهدافتون همینه؟ بچه واقعاا نهایت زندگی یع زن همینه؟ ازدواج و زاییدن؟ حقش پیشرفت نیست؟ هویت فردی؟ استقلال ؟ جالبه اینکه خیلیاا هم نظرش بودن و مخالف من 😐😶 

باورششششش سختههه سختت 

اینجابت با فوق لیسانس مهندسی و کارمند بودن شدم حمال 😂سلام دوستان 😆😆

اگع اعتقاد دارین آینده خوبی نداره پس همونم نیارین.مگه اون یکی آدم نیس.یه چیزی یاد گرفتنا🤭

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگع اعتقاد دارین آینده خوبی نداره پس همونم نیارین.مگه اون یکی آدم نیس.یه چیزی یاد گرفتنا🤭

دیگه گفتم لطف کنم تخفیف بدم 😂 لاقل عواطف مادرانه عقده نشه 

ته آمال آرزوی این دسته شوهر و بچه داریه. دیگه لذت‌های دیگه تعریف نشده براشون

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

وای خدا بدم میادا 

من هنوز نی نی ندارم ولی میگم یه زن با وجود ده تا بچه ام باید مستقل باشه

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز