2777
2789

تو یه تاپیکی موضوع سر بچه اوردن بود و اینا نظر من این بود ایران اینده خوبی نداره و برای همین نهایت تک فرزندی ، چون واقعاا دارم میبینم نسل جوان الانو مهندسا بیکار ، همه رشته ها بیکار ، افسرده ، دنبال خوشی و تفریخ که فقط بگذرونن 

بعد پزشکی هم اشباع ، حالا بماند این چیزا 

یه خانومی که دو تا دختر داشت حرفمون شد تهش گفتم نگران درسو شغل بچه هاست نیستی ؟

گفت همین که مادر خوبی شن کافیه مگه دخترام کارگرن که به فکر شغلو کار باشن 😏😀 ینی ته همه اهدافتون همینه؟ بچه واقعاا نهایت زندگی یع زن همینه؟ ازدواج و زاییدن؟ حقش پیشرفت نیست؟ هویت فردی؟ استقلال ؟ جالبه اینکه خیلیاا هم نظرش بودن و مخالف من 😐😶 

باورششششش سختههه سختت 

اینجابت با فوق لیسانس مهندسی و کارمند بودن شدم حمال 😂سلام دوستان 😆😆

اگع اعتقاد دارین آینده خوبی نداره پس همونم نیارین.مگه اون یکی آدم نیس.یه چیزی یاد گرفتنا🤭

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگع اعتقاد دارین آینده خوبی نداره پس همونم نیارین.مگه اون یکی آدم نیس.یه چیزی یاد گرفتنا🤭

دیگه گفتم لطف کنم تخفیف بدم 😂 لاقل عواطف مادرانه عقده نشه 

ته آمال آرزوی این دسته شوهر و بچه داریه. دیگه لذت‌های دیگه تعریف نشده براشون

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊