2777
2789
عنوان

خونه نشینی

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 26 پست
خدا دیشب انقدر تو بالکن امام رضا رو صدا زدم فقط یبار دیگه سالم بشم شوهرم فقط گریه می کرد به حدی بی ح ...

خدا به خودت و خونوادت سلامتی بده عزیزم

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ
نه خونه قبلی رو فروختیم ولی خونه حدید که خریدیم دست مستاجربود فعلا خودمون یه جا رهن کردیم تا خونه خو ...

مبارکت باشه خیر باشه

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حبس شدن تو خونه سیستم ایمنی رو بدتر ضعیف میکنه حتما بیرون برین پارک کوه دشت جنگل هرچی میشه  ف ...

آره والا سر تا پا استرس شدم

وجدانا نمیرید بیرون؟؟؟ والله من همش بیرونم البته با‌ماشین خودم همه جا هم میرم پمپ بنزین خرید و هم ...

ن یه چندروزه یه بیابونی زمین کشاورزی پیدا میکنیم یه ساعت هوا تازه میکنیم برمیگردیم.کلافم حسابی

طفلک بچه هامونو بگو  تو اپارتمان ۹۰ متری  زندانی ان😢😞

۹۰ متر خوبه بازم

آره والا سر تا پا استرس شدم

من پارسال آخر هفته ها همش می رفتیم بیرون

از صبح واجبه واقعا

حالا بچه هام درس دارن ولی تابستون بشه میریم

حتما برنامه ریزی کن برین بگردین بعد ماه رمضان نهار ساندویچ درست کن بیرون بخورین

من پارسال آخر هفته ها همش می رفتیم بیرون از صبح واجبه واقعا حالا بچه هام درس دارن ولی تابستون بشه ...

ناهار ک نمیشه همسر سرکاره ولی عصرونه رو حتما همین کار رو میکنم چند روز توی هفتس داریم میزنیم بیرون جایی ک آدم نباشه بساط میکنیم.

الانم سیستم بدنم ضعیف شده نمیدونم میتونم روزه بگیرم یا ن

دلتنگ هیچی نشو بزار تو خونه بپوسی اما دلت هوای هیچیو نکنه ۲۰ روز دارم از درد کرونا ارزوی مردن میکنم ...

عزیزم حال و روزت بهتر شد؟

خدا رو شکر دو روزه کمی بهترم یکم راه میرم فعالیت دارم تپش قلب می گیرم سریع باید دراز بکشم

توی فکرت بودم.برای تپش قلبت قرص پروپرانول بخور.سعی کن روحیه ی خودت رو عوض کنی.با عزیزات تماس تصویری برقرار کن نزار تنهایی آزارت بده و فکر و خیالیت کنه