2777
2789
سلام دوست جونا نماز و روزه هاتون قبول
یه سوال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گفته بودم خواهر دم بخت دارم خیلی دوس دارم زودی عروس بشه ولی فعلا جور نشده!!!!!!!!!!!!!!
حالا سوالم اینه:مامان شوشو برای برادر شوهرم دنبال دختر میگرده از منم سوال کرده آیا کسی و سراغ دارم ؟؟؟؟؟ولی من چیزی نگفتم
برادر شوشو پسر فوق العاده خوبیه اگه شماها جای من بودین خواهرتونو پیشنهاد میدادید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چطور مطرح میکردید موضوع را؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنونم
شکر که دوستای خوبی مثل شماها دارم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اول بپرس چطور دختری می خواین اگه خصوصیاتش به خواهرت می خوره از طریق شورهرت به برادرش پیشنهاد بده
باید توکل کنی به خدا و از خودش کمک بگیری اخه این کارها خیلی دست بنده خدا نیست
اگر از خواهر خودت و برادر شوهرت مطمئنی که هر دو اهل زندگی هستن و با هم کنار می یان و به درد هم می خورن ، چون شما الان خصوصیات هر دو شون رو می دونی ، یه جوری ، هر طور شده نزار از دستش بدی

من اگر بودم برای خوشبختی خواهرم هر کاری می کردم .
من اگر بودم و می دونستم خواهرم دختر خوبیه و نجیبه و اهل زندگیه و اگر می دیدم از جهات مختلف با برادر شوهرم همخونی داره سعی می کردم که این موقعیت عالی رو از دست ندم

توی تمام این مدت برادر شوهرت حسی ، احساسی نیبت به خواهرت نشورن نداده ؟؟
به نظر من نه خودت پیشنهاد بده نه به شوهرت بگو طی پرس وجویی که در مورد شخص مورد نظر از اونها می کنی صحبت وحرف را جوری بیان کن که خودشون خواهرتو پیشنهاد بدن .......
هرگز تسلیم نشوید معجزه ها هر روز رخ می دهند ......شاید امروز روز من باشد....بی شک
پسر خالم قصد ازدواج داشت . خونوادش هی می گفتن دنباله دختر خوب می گردیم . داداشم هم خیلی رک البته

جایی که خانومش نبود خواهر خانومشو معرفی کرد. البته از اونجایی که خوده پسره کسی رو زیر سر داشت جور نشد

اما به نظر ما کار برادرم خیلی خوب و معقول بود. هیچ ایرادی هم نداشت.
در مورد شما کمی موضوع فرق می کنه آخه حتما مادرشوهرتون خواهر شما رو از نزدیک دیده و خوب میشناسه

اما چه ضرری داره شوهرتون به مامانش پیشنهاد بده و بگه که نظر شخصیه خودشه و شما هم اصلا خبر ندارین.
ببخشید اینو می‏گم ولی فکر نکنم مادرشوهرت هیچ جوری قبول کنه که علیهش جبهه متحد تشکیل بدین.
گذشته از شوخی اینکار از بعضی نظرات خیلی خوبه که جاری آدم خحواهرش باشه چون خیلی از مشکلات رو نخواهی داشت ولی از طرفی هم کوچکترین تنش در زندگی اونها می‏تونه روی زندگی تو هم اثر بگذاره.
اگر خواهرت و برادر شوهرت رو خوب می‏شناسی و الان هم با خانواده شوهرت رابطه خوبی داری فکر می‏کنم مزایای همچین پیشنهادی خیلی زیاد باشه اما اگر کمترین شکی در تناسب این دو نفر داری اصلاً حرفی نزنی بهتره.
ولی اگر خواستی بگی به صورت یه شوخی یا پیشنهادی که همینطوری به ذهن آدم میاد فقط جلوی شوهرت مطرحش کن بعد ببین چه موضعی می‏گیره بعداً تصمیم بگیر که بطور جدی هم مطرحش کنی یا نه؟؟؟
مثلاً تو ماه رمضون یه افطاری بده دو طرف رو دعوت کن بعد مثلاً به شوخی به شوهرت بگو این دو تا به هم میان نه؟؟؟؟ ببین چی جوا ب می‏ده
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز