2789
هرکی طرفدار پیروزی نباشه یعنی وطن فروشه؟؟ حالا خوبه کل لیگ برتر از تراکتور و نساجی و فولاد و سپا ...

عزیزم من نگفتم طرفدار پرسپولیس باشین ولی وقتی پای کشورت و تیم دیگه وسطه نامردیه سنگ عربا رو ب سینه زدن 

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اسی تاپیکتو قفل کن

امشب ب امیدخدا میبریم من کلی رازو نیاز کردم با خدا 😂

ن من حوصله کل کل با اینارو دارم و ن مسلما ت😂

نزار با دهن روزه اینجا یچیزی بشه

بیخیال خواهر من😂💙

میخواهمت ، چنان که چشم خسته خواب را ...A...
@سباااا   😍😍😍

استقلال_قهرمان# 😍😍😎💪🏻💙👑

استقلال قهرمان میشه خدا میدونه ک حقشه هوهو💃💃💙💙💪🏻💪🏻😎😎

خدایا شکرت.... من پایان این تاریکی را دیده ام، روشنایی در راه است... اشک هایت را نگه دار برای گریه های از سر شوق....

عزیزم من نگفتم طرفدار پرسپولیس باشین ولی وقتی پای کشورت و تیم دیگه وسطه نامردیه سنگ عربا رو ب سینه ز ...

مگه خود هوادار های پیروزی اینکارو نمیکنن؟؟

من حرف شما رو قبول دارم خیلی خوبه ک توی اسیا دیگ پای رنگ ها وسط نباشه و همه متحد باشیم ...

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  
عزیزم من نگفتم طرفدار پرسپولیس باشین ولی وقتی پای کشورت و تیم دیگه وسطه نامردیه سنگ عربا رو ب سینه ز ...

بابای من از بچگی استقلالی شدید بوده

اما چند سال پیش اون روزی که پرسپولیس بازی داشت من بچه بودم گفتم بابا بازی استقلال؟ گفت نه پرسپولیسه 

منم از رو بچگی گفتم پس چرا طرفدار پرسپولیسی ؟

گفت بازی آسیاییه ، نمی خوام پرسپولیس جلو عربا کم بیاره بعد از بازی هم از خوشحالی اشکش در اومد که پرسپولیس برد

من بچه بودم

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم