2777
2789
خودم xs دوس دارم اگه بخوام کار کرده بگیرم چجوری از کیفتش مطمئن بشم ؟

عزیزم بهتره که آیفون رو از یه شخص مطمئن بگیری به هیچ وجه به بازاری ها اعتماد نکن 

بعید میدونم خودت بتونی تشخیص بدی که ایفون اصل هست یا نه  

قطعات خودش هست یا نه

ریپک هست یا نه 

البته الان ایفونا همه ریپکن خیلی توی خرید آیفون دقت کن 💚

🧸🤎

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هیچکدوم به نظرم iphone 16 بخر:
آیفون ۱۶ و آیفون ۱۶ پلاس در تاریخ ۱۲ سپتامبر ۲۰۲۴ معرفی شدند و از ۲۰ سپتامبر به بازار عرضه شدند. این دو مدل جدید، با تراشه قدرتمند A18 و قابلیت‌های هوش مصنوعی پیشرفته، تجربه کاربری بی‌نظیری را ارائه می‌دهند.آیفون ۱۶ به‌عنوان جدیدترین عضو خانواده گوشی‌های هوشمند اپل، ترکیبی از طراحی مدرن و فناوری‌های پیشرفته را در قالبی جذاب ارائه می‌دهد. این مدل با صفحه‌نمایش OLED با کیفیت بالا، تجربه بصری شگفت‌انگیزی را برای کاربران فراهم می‌کند و پردازنده قدرتمند A18 عملکردی سریع و روان را در اجرای برنامه‌ها و بازی‌ها تضمین می‌کند. علاوه بر این، آیفون ۱۶ با دوربین‌های به‌روز شده و امکانات هوش مصنوعی در عکاسی و فیلم‌برداری، لحظات شما را با کیفیتی حرفه‌ای ثبت می‌کند. طراحی مینیمال و شیک آن در کنار بهینه‌سازی‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری، این گوشی را به انتخابی ایده‌آل برای علاقه‌مندان به تکنولوژی و کارایی تبدیل کرده است.

مشاوره و حل مشکلات بصورت تضمینی Apple ID و iCloud 🔹

اگر Apple ID شما غیرفعال (Not Active) یا قفل شده (Locked) و نمی‌توانید وارد گوشی‌تان شوید، نگران نباشید.

من مرحله به مرحله شما را راهنمایی می‌کنم تا از طریق پشتیبانی رسمی اپل و با مدارک خرید، مشکل‌تان را به صورت قانونی پیگیری کنید.

✅ تجربه‌ی شخصی موفق در همین زمینه دارم.

✅ بدون نیاز به واسطه یا هزینه‌های غیرضروری.

✅ ارسال مدارک و ثبت درخواست در اپل.

📌 توجه: این آگهی خدمات غیرقانونی یا دور زدن قفل iCloud نیست. تنها راهنمایی رسمی و قانونی برای حل مشکل Apple ID شماست.

بصورت تضمینی انجام میدهیم و نمیزاریم گوشی شما به یک دستگاه بدون استفاده تبدیل شود، اعتماد شما افتخار ماست.

☎️ برای مشاوره و هماهنگی پیام بدهید به واتساپ این شماره:09302507940

یا آیدی این تلگرام: Selinakio@

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز