من این مدلی درست میکنم و واقعا لذیذ میشه
اول مرغ رو با یه برگ بو ویکمرزماری و یکم زردچوبه و نمک و یکم آبلیمو،در حد پنج یا ده دقیقه میذارم بجوشه بعد آبکشش میکنم
بعد یه پیاز بزرگ رو خلالی ولی نازک خورد میکنم میریزم توی قابلمه حرارت رو زیاد میکنم و بدون اینکه روغن بریزم اجازه میدم پیازها سبک بشن بعد که یکم تغییر رنگ دادن روغن میریزم یکم میذارم با روغن تفت بخوره پیازها بعد مرغ ها رو اضافه میکنم و حرارت رو متوسط رو به بالا نگه میدارم تا مرغ ها هم یکم سرخ بشه،بعد یه گوشه از قابلمه رو یکم زردچوبه،نمک،فلفل قرمز،دارچین و در حد یک قاشق مرباخوری یا شربت خوری رب گوجه سرخ میکنم و هم میزنم تا با مواد قاطی بشه،بعد یه کوچولو آب جوش اضاف میکنم آب باید به حدی باشه که مرغ ها غوطه ور نشن داخلش و دو سه تا قاشق غذاخوری پر کره و زعفرون دم کرده اضافه میکنم و میذارم دو الی سه ساعت آروم بپزه موقع سرو،باید اون سس حسابی غلیظ شده باشه و زیاد نباشه ،بازم کمی کره اضافه میکنم و زعفران و یکمم زرشک میریزم و در حد ده دقیقه بعد خاموش میکنم
اگر بخوام زرشک پلو باشه،برنج زعفرونی و چیپس هم کنارش میذارم
با باقالی پلو هم عالیه
بدون زعفران هم درست کردم عالیه
اگر عصاره مرغ الیت هم داری وسط های پختت اضافه کن خوشمزه ترش میکنه
یه بار اینجوری امتحان کن،هم خیلی خوشمزش هم دردسر دونه دونه سرخ کردن و هی قابلمه عوض کردن نداری😀