2777
2789
😂😂من اون لحظه مونده بودم بخندم به طرزفکرشون یا عصبانی بشم.دخترم11 اردیبهشت میشه2ساله همش توگوشش می ...

اونا هزار سالم بگن مامانت بَده دختر تو هیچوقت حرفشونو قبول نمیکنه.یادش بده گفتن جوابشونو بده.منم این ماجرا هارو داشتم دخترم میگفت خودتون بدید ساکت میشدن😅

یه"آنه"ی درون دارم.که نمیدونه با تکرار غریبانه ی روزهاش چه غلطی بکنه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمالا اونجا کشته میشی 

انقدر خفنه اگه قرار باشه یه دفعه برم اونجا تو واقعیت اشکال نداره بزار بمیرم 😁 

ولی فقط این نیست کلا خوابام همیشه خاص بودن و ترسناک زیاد تحت تعقیب بودن رو تجربه کردم تو خواب

کار جنون ما به تماشا کشیده است پس تو هم بیا که تماشای ما کنی...🖤
نه عزیزم منظورم این بود تعجب کردم      خوب الان چیکار میکنی چه جوری باهاش کنار اومدی& ...

از دیشب نه خونه اومده، نه گوشیشو جواب میده

پیام دادم کجایی فقط سین کرده

‌‌‌‌'وأنَّ الله سيُعوِّضنا عَمَّا مَرَرْنا بِه' «و خداوند آنچه را ک ب ما گذشت جبران خواهد کرد....!🌙💕🕊 ️
ابجی منم اینجوری شده یبار خاب ی امامزاده ک تا حالا نرفته بود رو دید  بعد رفت دید دقیقا همون شک ...

وای خدا اینم دقیقا شکل امامزاده و موزه داره 😳😳 بیرونشم ابشار باید از یه مسیر جنگلی بگذری تا بهش برسی 

کار جنون ما به تماشا کشیده است پس تو هم بیا که تماشای ما کنی...🖤
بله اینکه شوهرم وسط بارداریم روم زن گرفته و من میخوام یه لحظه فراموشش کنم لوس بازیه

عزیزم ببخشید نمیدونستم:/

اخه گفتی اگه بگم میگین لوسی این کجاش لوس بود

چی بگم والا امیدوارم مشکل زندگیت حل شده باشه هیچوقت پاش نلغزه و توعم بتونی فراموش کنی⁦❤️⁩

♥️
بله اینکه شوهرم وسط بارداریم روم زن گرفته و من میخوام یه لحظه فراموشش کنم لوس بازیه

منم دیروز به شوهرم گفتم برو با هرکس دوست داری!مرد باش بگو خودم خواستم برم با کسی 

آخه خیلیییییی روم عیب و ایراد میزاره

اً