2777
2789
اتفاق نبودحرف بود.چندروز پیش پدرشوهرم گفت برم دعابگیرم بچه ت ازت دوربشه ومتنفربشه.😒😒😒من اعتقادی ن ...

والا این کارای مزخرفو یواشکی میکنن چرا جار زده😁.آره عزیزم همش چرته مادرشوهر من ۱۰ساله کارشه بذار تو جهل خودشون بمونن

یه"آنه"ی درون دارم.که نمیدونه با تکرار غریبانه ی روزهاش چه غلطی بکنه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوردن گوشفیل با دوغ😐 چهارسال دیدم این رویداد رو ولی همیشه برام عجیب ترین مونده

اصفهانی ‌ها میخورن،منم ترکم یه بار تو خوابگاه دوست اصفهانیم داد خوردم عالی بود😋😋

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگیتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)
الان خودتو لوس کردی ک نگفتی😐😂بگو

نمیخوام یادم بیارم😁🌹

‌‌‌‌'وأنَّ الله سيُعوِّضنا عَمَّا مَرَرْنا بِه' «و خداوند آنچه را ک ب ما گذشت جبران خواهد کرد....!🌙💕🕊 ️
والا این کارای مزخرفو یواشکی میکنن چرا جار زده😁.آره عزیزم همش چرته مادرشوهر من ۱۰ساله کارشه بذار تو ...

شاید باورتون نشه ولی دعا و طلسم واقعا هست من برام اتفاق افتاده و باورش دارم 

اصفهانی ‌ها میخورن،منم ترکم یه بار تو خوابگاه دوست اصفهانیم داد خوردم عالی بود😋😋

بله منم دانشجو بودم دیدم میخورن 

من خوردم معده ام تعجب کرد و توبه کردم

😟

همیشه برام عجیبه 

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
والا این کارای مزخرفو یواشکی میکنن چرا جار زده😁.آره عزیزم همش چرته مادرشوهر من ۱۰ساله کارشه بذار تو ...

😂😂من اون لحظه مونده بودم بخندم به طرزفکرشون یا عصبانی بشم.دخترم11 اردیبهشت میشه2ساله همش توگوشش میخونن مامانت بده و....منم هیچ فقط نگاه

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

اینکه سحری می خورم برای روزه حالم بد میشه 😐

عمر،گران می گذر خواهی نخواهی/سعی بر آن کن نرود رو به تباهی ...                                                    اللهم عجل لولیک الفرج 🌹                                                                                           
شاید باورتون نشه ولی دعا و طلسم واقعا هست من برام اتفاق افتاده و باورش دارم 

نظر شماهم قابل احترامه.ولی من بهش اعتقادی ندارم.تا خدا نخواد هیچی نمیشه 

یه"آنه"ی درون دارم.که نمیدونه با تکرار غریبانه ی روزهاش چه غلطی بکنه