2777
2789
عنوان

کرونا در کودکان میشه راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 23 پست
اره کرونا گرفته بود نزدیک دوهفته بستری بود منم باهاش بودم اتاق خصوصی گرفته بودم

تو نگرفتی؟ لاغر شد؟ 

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره کرونا گرفته بود نزدیک دوهفته بستری بود منم باهاش بودم اتاق خصوصی گرفته بودم

هزینش چند شد خیلییی؟ من از همه چی میترسم از هزینشم میترسم 

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت
هزینش چند شد خیلییی؟ من از همه چی میترسم از هزینشم میترسم 

هزینه هرشب اتاق ۱تومن بود چون اتاقش خصوصی بود وبطورویژه ازش نگهداری میشد .واقعا واسه کسی که دستش تنگ باشه خیلی سخت میشه 

هزینه هرشب اتاق ۱تومن بود چون اتاقش خصوصی بود وبطورویژه ازش نگهداری میشد .واقعا واسه کسی که دستش تنگ ...

وای خدای من یعنی 14 میلیون تومااان هزینش شد

الان خوبه؟ 

راستی بیمه چقدرشو میده؟ 

وای خدای من یعنی 14 میلیون تومااان هزینش شد الان خوبه؟  راستی بیمه چقدرشو میده؟

اره ولی روی سرماحساسه سریع مریضمیشه وسرفه میکنه بیمه همه هزینه های دارویی رو داد یه مختصرشو خودمون پرداخت کردیم 

اره ولی روی سرماحساسه سریع مریضمیشه وسرفه میکنه بیمه همه هزینه های دارویی رو داد یه مختصرشو خودمون پ ...

چقدر خوووب خوشحال شدم اخه بیشتریا میگن همه چی آزاده و بیمه نمیده 

بیمه نامین اجتماعی بودین