2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 30 پست
والا۵ساله دارم میجنگم.... اگه ولمون کنن خوبیم اما نمیذارن ک😭 من دیگه دارم دیوونه میشم دارم از د ...

مگه پیشت نیســـــ؟هنوزم بجنگ دخترررر واس  زندگیت تو روشون وایسا بگو دخالت نکنید

خدایاکمک

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مگه پیشت نیســـــ؟هنوزم بجنگ دخترررر واس  زندگیت تو روشون وایسا بگو دخالت نکنید

ن نیس

من با بچم اومدم خونه ی مامان بابام

نمیذارنش ک بیاد

شوهرمم دیگه داره میره اونطرفی...

هی خدا

جوابی بده بهشون

خدایا

ای بابا سر چی بی فرهنگی خیلی بده خیلی منم دارم میکشم از بی فرهنگیو نامردی

اره وقتی ک میگم عشقم یعنی نامزدم نیس شوهرمم نیس فقط دوستیم چون مامانش با من لجه مثلا همیشه میومد پیش من کمتر میرفت خونشون همیشه با من تلفنی حرف میزد مامانش با من لج شد 

تنها چیزی که میتونه باعث جذابیت یه ادم باشه 💞معرفتشه💞
اره وقتی ک میگم عشقم یعنی نامزدم نیس شوهرمم نیس فقط دوستیم چون مامانش با من لجه مثلا همیشه میومد پیش ...

خدا انشالله تو همین ماه جوابشو بده اگه قصدش فقط اذیت کردنته

ماله من ک فقط اذیتم میکنه و دلمو میشکنه و زخم زبون میزنه و تیکه و دعوا انداختنو.....

ای خدا😭

خدا انشالله تو همین ماه جوابشو بده اگه قصدش فقط اذیت کردنته ماله من ک فقط اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ...

اره ایشالله جوابش بده همش اشکمو درمیارن تازه خواهرشم ک سنش زیاده بچه داره میاد ادا منو درمیاره همشون با من لج شدن چون پسرشون منو میخواد گناه ما عاشق شدنه بعضی خانواده ها خیلی سبک قدیمی دارن😢😢

اره ایشالله جوابش بده همش اشکمو درمیارن تازه خواهرشم ک سنش زیاده بچه داره میاد ادا منو درمیاره همشون ...

برن ک ایشالا سرشون بیاد

برن ک خدا چوبشو نشون بده

انشالله ک کلفتشو نشونشون بده و خوب تو کاسشون بذاره

برن ک ایشالا سرشون بیاد برن ک خدا چوبشو نشون بده انشالله ک کلفتشو نشونشون بده و خوب تو کاسشون بذار ...

خداوکیلی با یه دختر مجرد اگ ببینی چجوری رفتار میکنن مامانش خیلی بد دهنه منم صبرم تموم شد همشونو فحش دادم حتی عروسشونم فحش دادم 

خداوکیلی با یه دختر مجرد اگ ببینی چجوری رفتار میکنن مامانش خیلی بد دهنه منم صبرم تموم شد همشونو فحش ...

خوب کردی

بنا ب تجربم ی چیزی بهت بگم

هیچوقت کوتاه نیا.سکوت نکن

ذات عوض نمیشه

از موصع خودت کوتا نیا

خوب کردی بنا ب تجربم ی چیزی بهت بگم هیچوقت کوتاه نیا.سکوت نکن ذات عوض نمیشه از موصع خودت کوتا نی ...

والا من هنوز عروسشون نشدم برا من شاخ بازی میکنن عروسشونم حرفای زشت میزد منم زیر فحشش کردم خجالت نمیکشن من ک تموم کردم گفتم پسرتونم برا خودتون نه پوا داره نه ماشین فک کردین چی به دنیا آوردین یه دانشمند درست کردین ک نکردید اینجور مادرشوهرا فک میکنن ما پسرشون دزدیدیم 

والا من هنوز عروسشون نشدم برا من شاخ بازی میکنن عروسشونم حرفای زشت میزد منم زیر فحشش کردم خجالت نمیک ...

دقیقا‌.....

والا چی بگم....

اکه بگم ولش کن نمی ارزه

دلبستشی خب...

اگه بگم بجنگ تا بدستش بیاری احتمال اینکه دور ازجون زندگیتونو خراب کنن زیاده

فقط از خدا میخام بهترینارو برات رقم بزنه

الهی امین

دقیقا‌..... والا چی بگم.... اکه بگم ولش کن نمی ارزه  دلبستشی خب... اگه بگم بجنگ تا بدستش بی ...

خانواده ای ک از اول اینقدر بی فرهنگ بازی درآوردن بری توشون زندگی کنی چیکار کنن مرسی عزیزم منم آرزو میکنم بهترین هارو خدا برات رقم بزنه و همه ی آرزوهات واست خاطره بشن😍😍