ای بابا سر چی بی فرهنگی خیلی بده خیلی منم دارم میکشم از بی فرهنگیو نامردی
اره وقتی ک میگم عشقم یعنی نامزدم نیس شوهرمم نیس فقط دوستیم چون مامانش با من لجه مثلا همیشه میومد پیش من کمتر میرفت خونشون همیشه با من تلفنی حرف میزد مامانش با من لج شد
تنها چیزی که میتونه باعث جذابیت یه ادم باشه 💞معرفتشه💞
خدا انشالله تو همین ماه جوابشو بده اگه قصدش فقط اذیت کردنته ماله من ک فقط اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ...
اره ایشالله جوابش بده همش اشکمو درمیارن تازه خواهرشم ک سنش زیاده بچه داره میاد ادا منو درمیاره همشون با من لج شدن چون پسرشون منو میخواد گناه ما عاشق شدنه بعضی خانواده ها خیلی سبک قدیمی دارن😢😢
خوب کردی بنا ب تجربم ی چیزی بهت بگم هیچوقت کوتاه نیا.سکوت نکن ذات عوض نمیشه از موصع خودت کوتا نی ...
والا من هنوز عروسشون نشدم برا من شاخ بازی میکنن عروسشونم حرفای زشت میزد منم زیر فحشش کردم خجالت نمیکشن من ک تموم کردم گفتم پسرتونم برا خودتون نه پوا داره نه ماشین فک کردین چی به دنیا آوردین یه دانشمند درست کردین ک نکردید اینجور مادرشوهرا فک میکنن ما پسرشون دزدیدیم
دقیقا..... والا چی بگم.... اکه بگم ولش کن نمی ارزه دلبستشی خب... اگه بگم بجنگ تا بدستش بی ...
خانواده ای ک از اول اینقدر بی فرهنگ بازی درآوردن بری توشون زندگی کنی چیکار کنن مرسی عزیزم منم آرزو میکنم بهترین هارو خدا برات رقم بزنه و همه ی آرزوهات واست خاطره بشن😍😍