2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی از خودش تعریف میکرد بخاطر همین رفتم پیشش نابود کرد موهامو از اولش هم خوب نبود

ای بابا اشکال نداره بهشون برس درس میشه بباف تو خونه فقط روزی دوبار شونه برن یبار صبح یبار شب خیلی کمتر میشه ریزشش اصلا باز نزار 

موخوررو هم کوتاه کن قسمتای اسیب دیدرو 

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
اگه تهرانی بگو کجا میری

تهران نیستم ،شمالم،خواهرم برام انجام میده،ولی موادکراتین۵۰درصد داستانه،۲۵ درصد دیگش تبحر ارایشگره،۲۵ درصد دیگش شامپو و ماسکای مخصوصه که حتما باید استفاده بشه و هزینش کمتر از خود کراتین نیست شامپو و ماسک خوب

😊😊🙆‍♀️🙂
تهران نیستم ،شمالم،خواهرم برام انجام میده،ولی موادکراتین۵۰درصد داستانه،۲۵ درصد دیگش تبحر ارایشگره،۲۵ ...

موهام خیلی پر پشته میترررسم

تو عراقی و منم ایرانم سرنوشت چنین رقم خورده   حسین (ع)..............// من ایرانم و تو عراقی چه فراغی چه فراغی💔
موهام خیلی پر پشته میترررسم

به قول خواهرم که کار کراتینش عالی فقط پیش ارایشگری برین که کارشو ضمانت میکنه و درصورت ناراضی بودن مشتری هزینه رو برگردونه و گرنه به کارش شک کنید

😊😊🙆‍♀️🙂