2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من درگیر تاپیک رباب بودم ندیدمت😕

تاپیک رباب همه گیر شد

هر وقت فقر درونی شدیدتر باشه نمایش بیرونی بیشتره،  رنج نباید تورا غمگین کند این همان جایی هست که اغلب مردم اشتباه میکنند. رنج قرار است تو را هوشیارتر کندکه زندگیت نیاز به تغیر دارد چون انسان زمانی هوشیار میشود که زخمی میشود رنج نباید بیچارگی رو بیشتر کند رنجت را تحمل نکن رنجت را درک کن این فرصتی است برای بیداری وقتی اگاه شوی بیچارگیت تمام میشودسخت هست هم زیستی دائم با کسانی که دغدغهایت را نمیفهمند اما عزیزان تو هستند
تاپیک رباب همه گیر شد

دقیقا 

بالاخره تمومش کردم

دخترمو فرستادم خونه مامانم ک مثلا کارامو کنم🤦🏻‍♀️

بزرگــ شدیم همچون شایعه ای در روستا https://harfeto.timefriend.net/17384255708413

دقیقا  بالاخره تمومش کردم دخترمو فرستادم خونه مامانم ک مثلا کارامو کنم🤦🏻‍♀️

اخه الهی خوبه به کارات رسیدی

هر وقت فقر درونی شدیدتر باشه نمایش بیرونی بیشتره،  رنج نباید تورا غمگین کند این همان جایی هست که اغلب مردم اشتباه میکنند. رنج قرار است تو را هوشیارتر کندکه زندگیت نیاز به تغیر دارد چون انسان زمانی هوشیار میشود که زخمی میشود رنج نباید بیچارگی رو بیشتر کند رنجت را تحمل نکن رنجت را درک کن این فرصتی است برای بیداری وقتی اگاه شوی بیچارگیت تمام میشودسخت هست هم زیستی دائم با کسانی که دغدغهایت را نمیفهمند اما عزیزان تو هستند
اخه الهی خوبه به کارات رسیدی

تازه شام خوردم ظرفارم بشورم

همسر هم پا دردُ بهونه کرد میگه قلیون چاق کن چایی نیات فللاااان

اوف

بزرگــ شدیم همچون شایعه ای در روستا https://harfeto.timefriend.net/17384255708413

تازه شام خوردم ظرفارم بشورم همسر هم پا دردُ بهونه کرد میگه قلیون چاق کن چایی نیات فللاااان اوف

عزیزم یه چیزی بپرسم امیدوارم ناراحت نشی و به دل نگیری😍😍

میگم ناراحت نمیشی شوهرت قلیون میکشه ینی مشکلی نداری ☹️☹️☹️

یک       عدد      ترکیده.                                  دوست دارم تا ابد😍😍❤️❤️