2777
2789
من میخندم فقط 😂😂تو کتک کاری نه ها به من گیر میده یا به‌کسی بد نگاه میکنه میخندم 

نه بابا اینقد ترسناک میشه که من خنده یادم‌میره چون میترسم‌این وسط بلایی سر کسی بیاد خدایی نکرده 

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
آره بخدا من نمیخواستم دلشو بشکنم  بابام قبول نمیکرو اصلا چون خیلی سوسول وشر بود 😄😄🤣🤣🤣🤣

قسمت دیگه واقعا نمیشه باهاش جنگید من که به این نتیجه رسیدم 

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قسمت دیگه واقعا نمیشه باهاش جنگید من که به این نتیجه رسیدم 

آره بابا قسمته ببین شوهر من انقد سر این‌موضوع حساس شده کپیه یه خوانندس تا میاد آهنگا اون میزنه اون ور 😂😂😂

🌌
آره بابا قسمته ببین شوهر من انقد سر این‌موضوع حساس شده کپیه یه خوانندس تا میاد آهنگا اون میزنه اون و ...

وای چه حال بدی داره طفلی😂😂

وای چه حال بدی داره طفلی😂😂

بهش گفتم لزومی نداره حساسیت نشون بدی من عاشق توهستم گذشته بوده حالا بر عکسس خخخخ من عاشق صدا اون خواننده ام میبینم حساسه میگم گناه داره گوش نمیدم

🌌
بهش گفتم لزومی نداره حساسیت نشون بدی من عاشق توهستم گذشته بوده حالا بر عکسس خخخخ من عاشق صدا اون خوا ...

کار خوبی میکنی  ببین تو هر چی بگی با اون حساس شده دیگه کلا بیخیال باش به رو خودتم نیار 

بهش گفتم لزومی نداره حساسیت نشون بدی من عاشق توهستم گذشته بوده حالا بر عکسس خخخخ من عاشق صدا اون خوا ...

حالا کدوم خوانندس😂😂

کار خوبی میکنی  ببین تو هر چی بگی با اون حساس شده دیگه کلا بیخیال باش به رو خودتم نیار

نه چشم قربونت برم‌نه بخدا انقد رعایتشو میکنم من  باوجود همه چیش دوسش دارم خیلی

🌌
نه چشم قربونت برم‌نه بخدا انقد رعایتشو میکنم من  باوجود همه چیش دوسش دارم خیلی

انشالله خوشبخترین باشید عزیزم همه زندگیا همینه دیگه بدیو خوبی کنار هم ...

انشالله خوشبخترین باشید عزیزم همه زندگیا همینه دیگه بدیو خوبی کنار هم ...

دورت بگردم زیبا ترینم انشالا برا توام بهترین اتفاقا بیوفته خوشبختی گل پسر قشنگتو ببینی 

🌌
خخخ کنجکاوت کردم ناصر زینعلی 😂😂

اره😂اصلا ام خوب نیس 😕😕😝

دورت بگردم زیبا ترینم انشالا برا توام بهترین اتفاقا بیوفته خوشبختی گل پسر قشنگتو ببینی 

قربونت برم قشنگ جانم 😍❤❤💋