2777
2789
چ نازی💋 اهل کجایی

فداتشم .بلوچستان

تحقیرت هم کنم کافــــی نیست؛تفریقت میکنم از تمام زندگــیم :) بخشيدن آدما هميشه بهترين گزينه نيسآدما رو بندازين دور تا بفهمن با ببخشيد چيزي درست نميشه!
همچین میگه بچم، یکی ندونه فک میکنه بچه کوچیک داری😁😁😁 خوبه 19سالشه بچت😁😁😁

شوخی نکن😐😐😐😐 ۱۹؟

دارین باهم شوخی میکنین؟

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خیلی زیبایی 

قربونت برم عزیزم ممنون

تحقیرت هم کنم کافــــی نیست؛تفریقت میکنم از تمام زندگــیم :) بخشيدن آدما هميشه بهترين گزينه نيسآدما رو بندازين دور تا بفهمن با ببخشيد چيزي درست نميشه!

[QUOTE=186197527]ای جان یه جوری میگه بچه انگار دوسالشه فک کردم بچه کوچیک داری😂😂😂😂من پسرم الان به زور خوابوندمش😑 ...[/QUOT

کوچولوعه خب😁😁چقد دیر پسر من ۱۲ خوابید 😐

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
شوخی نکن😐😐😐😐 ۱۹؟ دارین باهم شوخی میکنین؟

نه بخدا، واقعا 19سالشه

حالا چن وقت پیش زنم میخواسته😁😁😁

شکستم .... آنقدر آھسته که صدای شکستنم  کسی  را آزار نداد...صدای شکستنم را فقط دیوارھای اتاقم شنیدند...صدای شکستنم را قلم و کاغذ شنیدند‘ و شعــر پس  دادند ... صدای شکستنم را خدا شنید و سکوت جواب داد...می دانی؟  فقط بغض میکنم ..این سخت تر از ھرچیزست بغض داشته باشی و بخندی .... خیالت راحت! از درون شکستم ...صدای شکستنم را ھیچ کـس نفھمید💔
ای جونم قربون ننش بشم دیگه اینقد دیوثه 😁😁😁💋💋💋

خدانکنه قشنگم😁😍😘😘😘

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
مث من و تو😌🙄 لالا بخیر زندگی جونم بوص بت😘❤

ای جونم دخملمم اینجاس😍😍😍خوب بخوابی عزیزدلم 😍😘😘😘😘

لالا کنین دیگه بوص بتون خووووابم میاد😴❤

برو بخواب خو😂😂

من خوابم نمیاد ولی میخواستم فیلم ببینم اومدم اینجا سرم گرم شد

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛