2777
2789
عنوان

اینه قدرت ارتش سرخ😎❤

| مشاهده متن کامل بحث + 10228 بازدید | 502 پست
اونجا استقلال رو غول اسیا تعبیر میکنن.اصن شما چرا خودتونو با ما مقایسه میکنین هر وقت یبار قهرمان اسی ...

تاج مال پادشاست شما عروس آسیایید 🤣 

فعلا بگو چجوری رفتین دسته سه ؟ 

اگه #پرسپولیس آدم بودسفت بغلش میکردم و هیچوقت ازش جدا نمیشدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناموسا میبینی اسم میوه مونم لاکچریه😂😎

بجز لاکچری بودن اسم میوه ... تپق زدن علی کریمی هم جز افتخاراتتون حساب میشه مگه نه ؟ 🤣

خون سرخی که تو رگهای منه جریان پرسپولیسی شدنه به تعصبم قسم میخوامت.... قلب من عشقتو پس نمیزنه....&n ...

عشق تو زلزله درونمه 

که هواداری تو تو خونمه 

فعلا که دو‌دوره توی این سه سال با دست خالی فینالیست آسیا شدیم دوسال پیش با بجه های ۱۶-۱۷ ساله تو زمی ...

اوووو شما ک از دست خالی حرف نزن تا سایه بابا مسعود هست..ما دوباااار قهرمان اسیا شدیم اینقد ندید بدید بازی در نیوریم دوبار فینالیست شدین دارین خودتونو میکشین😂😂

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙
غیرتتتت؟😂😂😂نگو ک خندم میگیره😂😂😂😂استقلاله وغیرتش😌

اره ...وریا 🤣🤣🤣 بازوبند کاپیتانی رو پرت میکنه وسط زمین 

تاج مال پادشاست شما عروس آسیایید 🤣  فعلا بگو چجوری رفتین دسته سه ؟

کور شود هر انکه نتوان دید ب قول جانا میگه پرسپولیس شخصیت قهرمانی نداره قهرمانی شخصیت میخاد ک ندارین😁

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙
اوووو شما ک از دست خالی حرف نزن تا سایه بابا مسعود هست..ما دوباااار قهرمان اسیا شدیم اینقد ندید بدید ...

وای دست خالی 🤣🤣😂😂😂😂😂😂

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

اوووو شما ک از دست خالی حرف نزن تا سایه بابا مسعود هست..ما دوباااار قهرمان اسیا شدیم اینقد ندید بدید ...

اوف همه فهمیدن اونقد جار زدین شدین ک شدین اونم فقط دوبار مهم الانه ک نشدین فعلا ک درحاله دستو پا زدنین😌کسایی ک تو لیگ نتونستن قهرمان بشن پس نمیتونن بازم قهرمانه اسیا باشن از داشته هاتون بحرفین یاعلی❤❤❤❤❤❤

جواب بازیگریتونو باکارگردانی  میدم...