2777
2789
عنوان

زنان علیه زنان. تحقیر زنان در نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 734 بازدید | 43 پست
کلت هفت تیر کلاشینکف

کلانشیف 👌🏻😁

طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینو باید قبول کنی که کلا ماهیت سایت با گذشت زمان عوض شده،دیگه فقط یه سایت بارداری نیست

بله متاسفانه يا خوشبختانه 

أما هنوز هم ديفالت محتواي سايت براي زنانه 

💫الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ 💫                                                                   عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😇

اینقدر متنفرم از اینایی آدم عصبی میبینن میگن پریودی؟ شعور ندارن

از تمام دشواری‌هایی که آدم باید با آن روبرو شود، هیچ چیز به اندازه‌ی عمل ساده‌ی انتظار کشیدن، مجازات کننده نیست...
👡 من‌نشونه گیریم خوب نیست خودت بزن

اوکی❗

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸

خیلی از طرز فکرت خوشم امد .اما شما خودتون آیا همچین حسی نداشتین که از جنس مخالفتون برتر هستین ؟؟؟

این مقصر زن نیست که اینجوری فک میکنه وقتی تمام قدرت ها برای مرد هاست .و زن ها بخاطر اینکه از طرف شما مردان مورد سو استفاده قرار نگیرن مدام خودشونو لای 

دستمال میپیچن .ایا به ما زنها حق نمیدین خودمونو تحقیر کنیم در حالی که جنس مخالف به ما به چشم کالا نگاه میکنه 

حتی همسر ان ما به ما به چشم ملک شون نگاه میکنن .

این به علت اینه که ما زن ها بی نهایت جذاب هستیم و مردها قدرت اینو ندارن که چشم شونو رو جذابیت های ما ببندن پس ماهم ترجیح میدیم .کالای درجه دو باشیم بجای اینکه مدام نگران رفتار های غیر اخلاقی  جنس مخالف باشیم .ببخشید که یکم بی ادبی قاطیش بود .منظورم اقایون مثه شما نبودن .شما که مشخص فهمیده هستین 🙏🙏🙏🙏

این نیز بگزرد 
خیلی از طرز فکرت خوشم امد .اما شما خودتون آیا همچین حسی نداشتین که از جنس مخالفتون برتر هستین ؟؟؟ ا ...

من عزیزترین افراد زندگیم خانم هستند. مادرم که یک زن قوی و مستقل بود. خواهرهام که مثل کوه پشتم بودند ( یرادر ندارم ولی یرادری دیگران رو دیدم که ذره ای از محبت خواهری رو نداره) . خواهرزاده هام.

من هیچوقت قکر نکردم که زنها از مردها کمترند و با زنهایی قوی و مستقلی و با محبتی که اطرافم دیدم فکر می کنم زنها بسیار بامحبت تر و قویتر از مردها هستند

من عزیزترین افراد زندگیم خانم هستند. مادرم که یک زن قوی و مستقل بود. خواهرهام که مثل کوه پشتم بودند ...

ممنونم بخاطر طرز فکر تون .گفتم حساب شما جدا .اما شما هم در نهایت به زن به چشم یک کالا نگاه نمیکنید ؟؟؟

ادعای بیشتر مرد های که الان خیانت میکنن اینه که مگه هرکی تو حیاطش درخت داره نمیره جنگل 

ببینید به زن به چشم یک کالا نگاه میشع کالای که در تصرف مرد در میاد .البته که شما متفاوت هستین . این طرز فکر زنهارو ضعیف کرده .ببخشید طولانی شد 

این نیز بگزرد 
ممنونم بخاطر طرز فکر تون .گفتم حساب شما جدا .اما شما هم در نهایت به زن به چشم یک کالا نگاه نمیکنید ؟ ...

نه. این نظر مردها نیست. نظر تعدادی از مردهاست که من فکر می کردم در اقلیت هستند. چون اطرافیان و دوستهام اکثرأ نگاه جنسیتی ندارند