2777
2789
عنوان

برسد به دست امام زمان (عج) 4

76 بازدید | 0 پست

امام زمان؛ 

اینبار میخوام ازتون تشکر کنم

حال روحیم بعد از ترک اون گناه خیلی بهتر شده، شاید اینکه این روزها خیلی بیادتون می افتم، اثر همون ترک گناهه

خیلی برام دعا کنید

خیلی زیاد دلتنگتون هستم 

یچیزی عصری گفتم، پشیمونم 

نباید خودمو مقایسه کنم 

نباید خودمو مقایسه کنم 

این ماه رمضون حاجتمو هرجور شده میگیرم... 

🌿 

دعا کنید به قسمت و سرنوشتم راضی بشم 

من خیلی بلند پروازم، کمکم کنید عقلم برسه 

نمیخوام بلند پروازی ها مانع باشن.. 

کمکم کنید خودمو، سرنوشتم، جسمم، هرچی که هستم رو به شیرینی قبول کنم و هیچوقت هیچکس رو با خودم مقایسه نکنم 

اما یچیزی که اذیتم میکنه گذشته است... از فکر بهش هم حتی خجالت میکشم، حالم بد میشه 😢 بدم میاد... 

دلمو آروم کنید، فرصت زیادی از دست دادم... 

اما دوستتون دارم.. 

برای رسیدن تلاش می‌کنم... 🌹

الهم_عجل_لولیک_الفرج#  

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺