سلام بچه ها بنظرتون این مثبته یا منفی؟؟؟ اگه مثبته باید باور کنم که طبیعی حامله شدم؟
خدایا حکمتتو شکر من تو شوکم
بچه ها شما بهم بگید این چیه
خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
من خودم دوساله منتظرم عزیزم الانم هنوز نمیدونم هستم یا نه الهی که هرکی منتظره بچه اس خودت ...
تو بارداری روزه گناهه عزیز نگیر
امیدوارم شادی تو زندگیتون باشه همیشه،آنجا ک راه نیست خدا برایت راه میگشاید ،ک جبران تمام سختی هایی ک کشیدی بشه،خدایا شکرت🌼میدونم همیشه پشتمی و به موقعه ب دادم میرسی
خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
آره اونشب خیلی خیلی ناراحتم کردن، جالبه میدونن که مشکل از همسرمه اما بازم مادرشوهرم میگه نمیخوای بری دکتر ببینی چته؟!!!!!