2777
2789

ما ام ابگوشت😂😐

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

چیزی نداشتیم درست کنیم شبانه روزی فقط ناهار میخوریم خودم و شوهرم و دخترمم فقط صبحانه و ناهار نیازمند کمک و دلسوزی نیستم این حکومت باعث شده من و شوهرم به این روز بشینیم پارسال این موقع دوتامون دو تا ماشین داشتیم پول راه اندازی مغازه مون گذاشتیم تو بانک سودشو می‌گرفتیم اما یدفعه ارزش پول اومد پایین ما هم ترسیدم گذاشتیم تو بورس 😪😪😪😪😪 الان این زندگی مون شده 😭😭😭 اونایبمه پز افطاری میدین قبول نیست روزه هاتون 😂😂😂

سال 1400 سال من است سال 1400 سال من است سال 1400 سال من است 🙅‍♂️🙅‍♂️ دوست نی نی سایتی من  بگو سال تو هم هست همین الان چشماتو ببند و یه آرزو خوشگل کن و بگو سال توست وقتی چشماتو باز کردی واسه منم دعا کن به آرامش و آسایش برسم  🙏🙏🙏🙏
اگه خودت ته چین درست می‌کنی دستور شو اگ‌ممکنه بگو

دفعه اولم بود ک درست کردم.... دو سه تا کفگیر برنج و به دوتا قاشق ماست همزده و یه تخم مرغ و زعفران قاطی کن ته ی ظرف نسوز روغن بریز بزار داغ بشه بعدش اون مایه رو بریز توش درشو بزار چند دقیقه خودشو بگیره بقیه برنجا رو بریز روش بزار دم بکشه

و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.... خدایا شکرت ک صاحب خونه شدم...
من دوس دارم یکی ابگوشت درست کنه من بخورم😐😯

من آبگوشت، قرمه سبزی، زرشک پلو،چلو گوشت   خودمو خیلی دوست دارم هر جام برم مثل مال خودم نمیشه شوهرمم همیشه میگه عالیه

من آبگوشت، قرمه سبزی، زرشک پلو،چلو گوشت   خودمو خیلی دوست دارم هر جام برم مثل مال خودم نمی ...

منم خوب درست میکنم. ولی نه اینکه ابگوشت غذای دسته جمعیه دوست دارم  برم یک جایی بپزن با هم بخوریم. مثل قدیما  ابگوشت سه نفری. اونم  ماکه کم غذاییم  اصلا حال نمیده

نوش جان خوشمزه بنظرمیاد  مرسی

ممنون...

خاهش میکنم🌹

و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.... خدایا شکرت ک صاحب خونه شدم...