2821
2789
عنوان

جنسیت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 33 پست

من نه کاری به همسرت دارم نه کاری به نفهم های دور و برت من فقط صحبتم با خودته که به حرف بقیه توجه می‌کنی و حرف بقیه برات مهمه ؛ ی کم ویدیوها و سمینارهای دکتر هلاکویی رو گوش کن 

تازه من یه تبریک ویژه بهت بگم برای دختر دار شدنت 

اصلا خوب نیست اینجوری بگم خدا هرکس پسر داره بهش ببخشه و ایشالله هرچی پسره سالم و صالح باشه ولی حقیقت جامع ما اینه که تربیت پسر خییییییییلی سخت تر از دختره متاسفانه راه های فساد برای پسر خیلی بیشتر از دختره من نمیگم دختر نمیتونه خلاف کنه ولی هم درصدش کمترع هم در خفا تره ولی پسر با معظلاتی مثل اعتیاد و ارازل و اوباش و دعوا و هزار مشکل دیگ باید حفظ بشه و واقعا سخته متاسفانه در اطرافیان موارد زیادی میبینم که خودمم دوست دارم بچم دختر باشه و اکه پسر بود بهم این قدرت داده بشه بتونم از پیش بربیام چون پسر خیلی تحت تاثیر جامعه و محیط و اطراف قرار میگیره ؛؛؛ بعدم این فلسفه دختر بودن که مردم ناراحت میشدم برای پنجاه سال قبل بود که واقعا واقعا دختر هیچ کاری نمیتونست بکنه نه حق درس خواندن داشت نه حق کار نه حق هیچی ولی الان موفقیت و جایگاه زن ها واقعا عالیه و روز به روز بهترم میشه 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اجی من امروز ازمایش دادم فردا تازه موعد پریددیمه ازمایشم ۶۷.۲بود دکترگف باردادی والان چهار هبتمه درد ...

مبارکه گلم، بله من درد وحشتناک پریودی داشتم ،شدیداااااا

من نه کاری به همسرت دارم نه کاری به نفهم های دور و برت من فقط صحبتم با خودته که به حرف بقیه توجه می‌ ...

ممنون عزیز دلم بابت صحبت های قشنگت ، بله حق با شماست منم از اینکه چرا به حرف دیگران اهمیت دادم واقعا از خودم خجالت کشیدم و احساس ضعیف بودن کردم، با اینکه تحصیل کرده هستم ولی مثل خاله زنکها فکر کردم ، ممنونم از اینکه بهم تلنگر زدی عزیز دلم، واقعا ازت ممنونم

ای بابا یعنی چی خدا آفریده دختر رو برو خدا رو شکر کن که نی نی سالم هس دختر پسر چه فرقی داره قرن ۲۲ هستیم هنوز یه عده ای از جاهلیت دست بر نداشتن آره فلانکس دوتا پسر باافتخار میگن زاییده فلان کس دوتا دختر داره با یاس وناامیدی با اونا چی کار داری تو فقط دعا کن سالم وصالح باشه

فقط خدا😍
ممنون عزیز دلم بابت صحبت های قشنگت ، بله حق با شماست منم از اینکه چرا به حرف دیگران اهمیت دادم واقعا ...

قربونت برم ؛ من هرچی بزرگتر میشم چیزای بیشتری رو درک میکنم و خوشحالم از این بابت و کم کم به این نتیجه رسیدم زندگی من به هیچکس جز من مربوط نیست مهم اینه توی دل من شاد باشه بقیه فقط اومدن این شادی رو ازم بگیرن و باید بگم متاسفم چون بهشون این اجازه رو نمیدم تو هم نده و فقط از خدا بخاه دخترات جوری باشم که بزرگ شدن همون پسر دارا بگن کاش ما هم دوتا دختر مثل فلانی داشتیم 😉😘

ای بابا یعنی چی خدا آفریده دختر رو برو خدا رو شکر کن که نی نی سالم هس دختر پسر چه فرقی داره قرن ۲۲ ه ...

دقیقا ،واقعا جای تأسف داره ، من با اینکه دو تا برادر دارم خدا می‌دونه بیشتر واسه پدر و مادرم مفید بودم، متنفرم از جمله :ایشالا جنست جور شه😐

قربونت برم ؛ من هرچی بزرگتر میشم چیزای بیشتری رو درک میکنم و خوشحالم از این بابت و کم کم به این نتیج ...

مرسی عزیز دلم، متاسفانه ماها قدر نعمت‌هایی که داریم رو نمیدونیم، بچه اول من زمان نوزادی از لحاظ زیبایی و توپولی تک بود الان هم از لحاظ ادب حرف نداره همسرم میگه خدا کنه شبیه دختر اولمون باشه، خودمون اجازه میدیم دیگران راجع به زندگیمون اظهار نظر کنن ، بازم ممنونم از یادآوری داشته هام 😘

2823
2791
2779
2792