2777
2789
عنوان

ازدواج کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 25 پست
لطفا برا ارامشم دعاکن،خودم دغدغه زیاد دارم بسمه

چشم:)

علیک سلام  جواب سلام واجبه ها  میگم واجبه  سلام کن عه  زود باش  وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم      ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز  یقتو سفت بچسب  دین دین دین   به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم درکت میکنم  من نامزد کردم و نامزدم خودش بی دلیل  بهم زد هنوز با این بهم خوردن نامزدیم کنار نیومدم که خبر عروسیشو شنیدم توکلت به خدا من که هنوز ناراحتم و روزام به سختی میگذره ولی مطمعن باش خدا این روزامونو میبینه و جواب میده

اون دختری ک باهاش نامزد کرده چه قدر ببو گلابیه یعنی نفهمیده طرف دخترباز قهاره؟؟؟ چه ادمایی پیدا میش ...

ی سال پیش بخشیدمش ولی اینبار نمیتونم

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

عریزم من نفهمیدم وقتی نامزد بوده دوباره بسمت شما برگشته؟؟؟؟ 

ن وقتی برگشت خبرینبودنمیدونم ی هفته ای چی شد انقدر عجله ای

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

عزیزم درکت میکنم  من نامزد کردم و نامزدم خودش بی دلیل  بهم زد هنوز با این بهم خوردن نامزدی ...

منم امیدم ب ایندست 

عزیزم من واقعا چیزی ندارم برای گفتن

الهی به حق این شبا دلت آروم شه

برای آرامش دلت اینایی که میگم رو اگه تونستی انجام بده

تا چهل شب هر شب سوره یس بخون و هر شب به یه نفر هدیه کن

مثلا ۱۴ معصوم، حضرت ابوالفضل، حضرت زینب، حضرت رقیه، حضرت علی اصغر و علی اکبر و قاسم علیهم السلام و...

تا چهل روز روزی ۱۱۰ صلوات هدیه به حضرت ام البنین کن و حاجتتو بگو 

۳ آیه آخر سوره حشر رو زیاد بخون

اگه آب نیسان دارین آب نیسان بگیر اگر هم نداری آب معمولی+ تربت امام حسین + شکر فک کنم بود

بعد ۱۴ آیه الکرسی هم روش بخون

روزی نصف استکان بخور و حاجتتو اول بگو بعد بخور و امام حسینو صدا کن و بهشون سلام کن

برا منم دعا کن

نمیگم همه 

اما اکثرا متاسفانه از این تجربه ها داشتن

الهی که حالت خوب شه

فقط خودت هم باااااااید به خودت کمک کنی و دورشو خط بکشی

میدونم سخته

فک نکن از کره دیگه اومدم

فقط زخم خورده ها حالتو میدونن

مطمئن باش اونم تاوان میده

برا دل منم دعا کن لطفا

دختر شیرازی هستم🥰مادر دو تا عسل😘 برای خوشبختی و سلامتی پسر و دختر و نازم صلوات بفرستین😍😘 پسرم دخترم دوستتون دارم. گاهی دخترخالم تاپیک میذاره. اگه گاهی تناقض دیدین حتما تاپیک مال اونه

عزیزم من واقعا چیزی ندارم برای گفتن الهی به حق این شبا دلت آروم شه برای آرامش دلت اینایی که میگم ر ...

برا این که فراموشش کنی و الهی یه پسر هزاربرابرش بیاد تو زندگیت و با هم خوشبخت شین کنار هم❤

دختر شیرازی هستم🥰مادر دو تا عسل😘 برای خوشبختی و سلامتی پسر و دختر و نازم صلوات بفرستین😍😘 پسرم دخترم دوستتون دارم. گاهی دخترخالم تاپیک میذاره. اگه گاهی تناقض دیدین حتما تاپیک مال اونه

عزیزم من واقعا چیزی ندارم برای گفتن الهی به حق این شبا دلت آروم شه برای آرامش دلت اینایی که میگم ر ...

ممنون عزیزم انقدر خوبی ‌وقت گذاشتی ،چشم شمام منو فراموش نکنین برام دعاکنید🙏💗

ممنون عزیزم انقدر خوبی ‌وقت گذاشتی ،چشم شمام منو فراموش نکنین برام دعاکنید🙏💗

خواهش میکنم

باشه عزیزم حتما

الهی زودتر حالت خوب شه