2777
2789

سلام این مشکل دوستمه .لطفا اگه اطلاعاتی دارید راهنمایی کنید 

دوستم مادرشو تو بچگی از دست داده و پدرش چندین ساله سرطان داره و متاسفانه دکترا جوابش کردن و گفتن دو سه ماه بیشتر وقت نداره 

حالا دوستم نگران آینده است...علاوه بر خونه ای که دوستم و پدرش با هم ساکنن چندین خونه دیگه دارن که دوستم از اونها قراره اجاره بگیره و حدودا ۵۰ ۶۰ میلیون میشه 

مشکل اینجاست دوستم دانشجو هست و نمیدونه شاغل بشه یا نه؟چون اگه شاغل شه حقوق بازنشستگی پدرش که تقریبا ۲۰ ۳۰ هست بهش نمیرسه 

و اینکه دوستم قراره تمام اموال پدرش از جمله خونه ها به نامش زده بشه و چون یه برادر بزرگتر از خودش و متاهل داره نگرانه که شکایت کنه و اینا 

میخواد ببینه آیا میتونه شکایت کنه و اموال پدرشو پسره هم بگیره؟یا کاری از دستش برنمیاد ؟

و اینکه حقوق بازنشستگی پدرش به برادرش که بالاتر از ۱۸ سالشه رسیده نمیشه که درسته ؟؟؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب حقوق پدر تا ٢٥سالگي مياد برا دختر هم

و اين ك ازدواج كنه هم نمياد 

واين ك چرا ب پسرشون هيچي ندن؟؟ 

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

میگن سهم پسر از دختر بیشتره چرا میخواد سهم داداششو بگیره قبلا ک سهم پسر از دختر بیشتر بود الان نمیدونم 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
بهش بگو کمتر چاخان کنه کسی ام این همه پول داشته باشه میدونه چیکار کنه که نگران آینده نباشه .

چاخان نیست دوست عزیز اگه باور ندارید می تونید در کمال احترام تاپیک رو ترک کنید .