2789
به بقیه هم حق بدین که دوست ندارن وسط تاپیکاشون مدام تبلیغ شما بیاد. اما بی احترامی رو قبول ندارم.
///اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم/// خدای کریم! برای دو فرشته ی پاکی که بهم عطا کردی ممنونم.
ملی اینو نوشت : عزیزم خودت که ماهی ولی مادرت خیلی بی ملاحظه است که آدرس اینجا رو هر جای مربوط و نا مربوطی کپی میکنه اما جواب شما خیلی بی ادبانه بود:"عزیزم خیلی عقده ای تو میتونی بیتفاوت باشی نسبت به پسته من اما از عقده ته که این حرفو میزنی" اون به شما گفته بی ملاحظه اما شما بهش گفتی عقده ای

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ملی اینو نوشت : عزیزم خودت که ماهی ولی مادرت خیلی بی ملاحظه است که آدرس اینجا رو هر جای مربوط و نا مربوطی کپی میکنه اما جواب شما خیلی بی ادبانه بود:"عزیزم خیلی عقده ای تو میتونی بیتفاوت باشی نسبت به پسته من اما از عقده ته که این حرفو میزنی" اون به شما گفته بی ملاحظه اما شما بهش گفتی عقده ای

امروز شعر سرودم   مسامی مسامی بش بش بگید ....مسامی   صد قل هوالله بش بگید ....مسامی...هر کی نگه مسامی...  مسامی ..مسامی...مسامی....   علت نامگذاریم:من تو خونه شوهرمو مسامی صدا میکنم.... مسامی بر وزن مساوی یعنی این( = ) معنی خاصی نداره اما احساساتم فقط در قالب این کلمه ابراز میشه 

عزیزم ناراحت نباش بعضیا اینجورین دیگه... دوست ندارن تو کلوبشون تبلیغ کنی. در عوض من رفتم و به دختر نازت رای دادم. وای منم واسه وبلاگم تبلیغ میکنم کسی نیاد منو دعوا کنه....
خدایا مرسی که هستی 🙏🙏
به هر حال میتونست هیچی نگه ضمنا وقتی نظر میده و امتیاز نمیده فقط یه معنی داره
به ستاره ها خواهم سپرد که بر جاده های شب بتابند تا مسیر آرزوهایت هیچگاه بدون نور نماند...
محبوبهآنلاین پست ها : 617عضویت:1389/3/9 1393/5/28 - 3:03 عصر [گزارش پست نامناسب] [لینک مستقیم] [وبلاگ] [ارسال ایمیل] ملی اینو نوشت : عزیزم خودت که ماهی ولی مادرت خیلی بی ملاحظه است که آدرس اینجا رو هر جای مربوط و نا مربوطی کپی میکنه اما جواب شما خیلی بی ادبانه بود:"عزیزم خیلی عقده ای تو میتونی بیتفاوت باشی نسبت به پسته من اما از عقده ته که این حرفو میزنی" خب اگه اینه که نامربوط نبوده ..جواب شما بد بوده...حق دیگرانو نباید ضایع کنین اگه تاپیک جدا بزنین که هیچ اما وسط تاپیک دیگران نه دیگه اینکه همه میان تبلیغ میکنن شما هم یکیش هم توجیه بدتر از گناهه من بچه ها رو دوست دارم البته

اونی که میاد تو تاپیک میگه طولانی بود نخوندم ، آخره بیشعوره.