2777
2789
آره ایشالااااا حالم ازش بهم میخوره نکبت

یاد دفترنقاشی کلاس اولم میندازتم🤣🤣🤣🤣

عاشقم اهل همین کوچه بن بست کناری که تو از پنجره اش پای به قلب من دیوانه نهادی👩‍❤️‍👨💘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعا واسه مرگ کسی نکن آزارش ب ت چیه عزیزم 

آخه داره جامعه و نوجوونارو نابود میکنه

شده الگوی دختر دبیرستانیا

کاش حد عقل انقد معروف نبود خودش هرکار دلش میخواست میکرد

ارزوی مرگ هیچکسو ندارم خدا به همه سلامتی بده خدا نکنه که طوریش شه نه اون نه هیچکس دیگه

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم
آخه داره جامعه و نوجوونارو نابود میکنه شده الگوی دختر دبیرستانیا کاش حد عقل انقد معروف نبود ...

بازم هر چی ک هست عزیزم آرزوی مرگ کسی رو نکن اونم برای خانواده اش عزیزه برای اطرافیانش عزیزه چرا مادری رو داغ دار ببینیم 🥺گناههه

💜🫀
همینا که میگن بزار بمیره وقتی بمیره میگن وای خدا رحمتش کنه انقدر گریه کردم چشام خشک شده :/

من همین الان هم که زنده‌‌ست دلم براش می‌سوزه. حالا نه طرفدارشم نه پیج و خبرهاشو دنبال میکنم نه ترانه‌هاش رو (بجز یکی دوتا اتفاقی) گوش دادم اما حس میکنم گناه داره، بمیره هم براش ناراحت میشم. نمی‌دونم چرا 😐

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت‌هایی که برای خودت گذاشته‌ای احترام بگذارم نه به محدودیت‌هایی که می‌خواهی برای من بگذاری!

کسی که تتلو رو الگو قرار بده تتلو نباشه مهراب و الگو قرار میده مهراب نباشه یکی دو تا داغون ترو الگو قرار میدهوگرنه منم دبیرستانیم از تتلو هم نه خوشم میاد نه اهنگاشو میگوشم شما هم ارزوی مرگ کسیو نکن نمیخواد نگران بچه دبیرستانیا باشی اونا بچه نیستن دیگ به قول خودشون اندازه ۴۰ ساله میفهمن و دنبال شوهر 😂

کار جنون ما به تماشا کشیده است پس تو هم بیا که تماشای ما کنی...🖤
کسی که تتلو رو الگو قرار بده تتلو نباشه مهراب و الگو قرار میده مهراب نباشه یکی دو تا داغون ترو الگو ...

نمیتونم دلم نسوزه

اینا الان یه سن حساسین که کوچیک ترین چیزا روشون تاثیر میزاره

منم تا چند وقت پیش که دبیرستان میرفتم میدیدم که بعضی بچه ها جونشونو میخوان بدن براش

درسته که اگه تتلو نباشه بقیه رو الگو قرار میدن ولی این از همشون بد تره