2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مگه تایپک دیشب تعطیل نشد

فاطمه خانوم جون...ینی‌امکانش نیست دوباره تاپیک بزنی....من تا اونجا ک شوهرش دستشو فشار داد گفت به قبرستونت خوش اومدی خوندم..اینستا هم تدارم۰😔😔😔

السلام علیک یا بقیه الله عجل الله تعالی و فرجه                   ....به جمع👈مشق انتظار👉بپیوندید
فاطمه خانوم جون...ینی‌امکانش نیست دوباره تاپیک بزنی....من تا اونجا ک شوهرش دستشو فشار داد گفت به قبر ...

فکرنکنم دیگه نی نی یار سه چهار بار تایپک باز کرده دوباره گزارش زدن منم بزارم دوباره نصفه می مونه

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭
فکرنکنم دیگه نی نی یار سه چهار بار تایپک باز کرده دوباره گزارش زدن منم بزارم دوباره نصفه می مونه

اره راست میگیا...واقعا نمیدونم یه عده چرا انقد مریضن..خب دوست نداری نخون.چرا گزارش میزنی اخه

السلام علیک یا بقیه الله عجل الله تعالی و فرجه                   ....به جمع👈مشق انتظار👉بپیوندید
پاستور ندارم عزیزم وگرنه حتما میگرفتم

اشکالی نداره ممنون

بزرگ ترین رویای زندگیم اینه که جهان گرد شم و همه عمرمو تو جهان گردی بگذرونم و زندگیم بشه پر از تجربه... دوس دارم خونم تو کوله پشتیم باشه😅ولی همونطور که گفتم این فقَط رویاست.. 😒:) 
فاطمه خانوم جون...ینی‌امکانش نیست دوباره تاپیک بزنی....من تا اونجا ک شوهرش دستشو فشار داد گفت به قبر ...

عزیزم تهش اون زنه بالامبا بود چی بود میادو میشه رقیب رباب به وسیله دعاا ودر نهایتش ربابو شوهرش باهم عاشقانه زندگی میکنن تا بمیرن 

بزرگ ترین رویای زندگیم اینه که جهان گرد شم و همه عمرمو تو جهان گردی بگذرونم و زندگیم بشه پر از تجربه... دوس دارم خونم تو کوله پشتیم باشه😅ولی همونطور که گفتم این فقَط رویاست.. 😒:)