2777
2789
عنوان

من عاشق شدم😑😐

| مشاهده متن کامل بحث + 5266 بازدید | 173 پست
چشم دستتون درد نکنه. باید همین کارو کنم منطقی نیست کوردیم😁

بسیار انسان های شریفی هستید 

دم همه کرد و لر  و ترک گرم

انشالله موفق باشی

کاربر اقا هستم؛تمام تجربیاتم و شناختم نسبت به مسائل رو در اختیارتون قرار میدم اهل مطالعه هستم پس خوشحال میشم سوالی داشتید پاسخ بدم 
الان ک مجازیه چجوری عاشقش شدی؟😐

استاد دانشگاه نی

استاد موسیقیمه

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم باهاش تماس بکیر احوالپرسی کن. یه جورایی خط بده. یا مثلا تو تماس دوم بگو نگران شدم اونجا هوا خی ...

مثلن بش بگه اذیتم چی میخاد جوابشو بده براش کولر میفرسته😝😂عجب من اهوازی م ادرسشو بگو برم بش بگم

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️
تو فقط منتظر خاستگار پلیس باش.. این همه برات دعا کردیم الکی نیست که؟😄😄😄😘😘😘

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 افرین اره راست میگی بمونم منتظر پلیس جون خودم. چشم همرو درارم 

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻
مثلن بش بگه اذیتم چی میخاد جوابشو بده براش کولر میفرسته😝😂عجب من اهوازی م ادرسشو بگو برم بش بگم

من ادرسشو داشتم قطبو میپیچیدم براش. ولی متاسفانه چون ادرسش ندارم به فوت کردنمش قانعم🤣🤣🤣🤣 نهایتا یه بادبزن ازین 20 تومنیا میتونم بگیرم وقتی دیدمش بهش بدم🤣🤣

من ادرسشو داشتم قطبو میپیچیدم براش. ولی متاسفانه چون ادرسش ندارم به فوت کردنمش قانعم🤣🤣🤣🤣 نهایتا ...

😂😝😂

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️
آره ولی ۱۸سال پیش😂😂 

ای بابااا پس شکست عشقی خوردی

فدادم منو یادته خیلی نگا نگا میکردم باز ببینمت

بخدا نه چرا دروغ بدم 🤕🤕🤕🤕😑🤦🏻‍♀️شرمنده یادم نیس🥺♥️

هرکی امضای منو دید دعا کنه به عشقم برسم 😢😢😢😢🙏حاجتروا بشید انشاله🥺🙏