2777
2789
عنوان

من عاشق شدم😑😐

| مشاهده متن کامل بحث + 5269 بازدید | 173 پست
😂😂😂 بگه عزیزم میخای بیام پیشت خنکت کنم😂

😂لهنتی جواب قانع کننده ایی بود

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خخخخ واای نگو

والا نصف همین نرسیدنا اگه تحقیق بشه همین خانومای سایته، ی رسم و بآور خیلی غلطه ک تو ایران من شده خانوما ابراز علاقه نکنن تا طرف پرونشه

عآتـئـیـــــست                                       وقتی بم میگن عارزوهاتو بغل کن، من بغلتو عارزو میکنم دلبر جآن🙃
والا نصف همین نرسیدنا اگه تحقیق بشه همین خانومای سایته، ی رسم و بآور خیلی غلطه ک تو ایران من شده خان ...

مستاجر ما خودش از شوهرش خواستگااری کرد 

هر وقت بحث پیش میومد 

مرده داد میکشید تو منو خواستی  من که تو رو نخواستم 😐😐😐

چانی  دیشب یه شکلات رژیمی خونگی درست کردم خیلی خوشمزه شد اصلا عالی بود  😉😜😜

وای نوش جونت🤤

من دیشب تا افطار خوردم یکم گوشی رفتم و بعد خوابم برد. روزه بهم فشار آورد فکر کنم، تازه میخواستم دور بعدی خوردن رو شروع کنم😂

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿
اهان . شما ایشون رو دوست دارید؟

خیلی شب و روز ندارم به خاطرش دعا کن برام

از بین 7 میلیارد جمعیت تو تنها کسی هستی که شبانه روز در یاد منی قدر خودتو بدون نفسم ممنون میشم یه صلوات بفرستی به عشقم برسم اگه فرستادی دعای خیر امام زمان بدرقه زندگیت😍
مستاجر ما خودش از شوهرش خواستگااری کرد  هر وقت بحث پیش میومد  مرده داد میکشید تو منو خوا ...

خانوما موقع دعوا نمیگن🤔🧐

عآتـئـیـــــست                                       وقتی بم میگن عارزوهاتو بغل کن، من بغلتو عارزو میکنم دلبر جآن🙃
اره ولی عشق که غرور نمیشماسه گلم

حرف منم همینه خب