2777
2789
عنوان

حاجت دارا و... که به کمک و دعا و اذکار الهی و قرآنی نیاز دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 4195 بازدید | 177 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیدا شدن ی کار درست برای پدرم  رسیدن من ب اهدافم  رسیدن ب کسی که دوستش دارم

حاجت#  

❤️👌در هر کجایی که هستید چه در محل کار چه در منزل چه در مهمانی . میتوانید این نسخه رو انجام بدین

✴️⇦ ابتدا 10 صلوات بفرستید و بعد بگویید

❗️بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ بِسْمِ اللَّهِ كَلِمَةِ الْمُعْتَصِمِينَ وَ مَقَالَةِ الْمُتَحَرِّزِينَ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ تَعَالَى مِنْ جَوْرِ الْجَائِرِينَ وَ كَيْدِ الْحَاسِدِينَ وَ بَغْيِ الظَّالِمِينَ وَ أَحْمَدُهُ فَوْقَ حَمْدِ الْحَامِدِينَ اللَّهُمَّ أَنْتَ الْوَاحِدُ بِلا شَرِيكٍ وَ الْمَلِكُ بِلا تَمْلِيكٍ لا تُضَادُّ فِي حُكْمِكَ وَ لا تُنَازَعُ فِي مُلْكِكَ أَسْأَلُكَ أَنْ تُصَلِّيَ عَلَى مُحَمَّدٍ عَبْدِكَ وَ رَسُولِكَ وَ أَنْ تُوزِعَنِي مِنْ شُكْرِ نُعْمَاكَ مَا تَبْلُغُ بِي غَايَةَ رِضَاكَ وَ أَنْ تُعِينَنِي عَلَى طَاعَتِكَ وَ لُزُومِ عِبَادَتِكَ وَ اسْتِحْقَاقِ مَثُوبَتِكَ بِلُطْفِ عِنَايَتِكَ وَ تَرْحَمَنِي بِصَدِّي [وَ صُدَّنِي ] عَنْ مَعَاصِيكَ مَا أَحْيَيْتَنِي وَ تُوَفِّقَنِي لِمَا يَنْفَعُنِي مَا أَبْقَيْتَنِي وَ أَنْ تَشْرَحَ بِكِتَابِكَ صَدْرِي وَ تَحُطَّ بِتِلاوَتِهِ وِزْرِي وَ تَمْنَحَنِي السَّلامَةَ فِي دِينِي وَ نَفْسِي وَ لا تُوحِشَ بِي أَهْلَ أُنْسِي وَ تُتِمَّ إِحْسَانَكَ فِيمَا بَقِيَ مِنْ عُمْرِي كَمَا أَحْسَنْتَ فِيمَا مَضَى مِنْهُ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ❗️

❇️⇦ سپس 20 صلوات هدیه به حضرت رسول کنید و بعد حاجت بخواهید.

♨️ در مورد حاجت خواستن باید به صورت شکرگزاری باشه به این شکل خدایا شکرت که شغل پردرامدی به من عطا کردی خدایا شکرت که زندگی موفقی به من عطا فرمودی یا مثلا خدایا شکرت که منو در درس  موفق و سربلند کردی خدایا شکرت ممنونتم

♨️ بعد به اندازه پول یک قرص نان  صدقه بیرون بدید

پیدا شدن ی کار درست برای پدرم  رسیدن من ب اهدافم  رسیدن ب کسی که دوستش دارم

جلب_محبوب#  

❤️👌به جهت جلب محبت مطلوب صد بار بگوید «طه» و یک بار سوره «قل هو الله احد» را بخواند و باز صد مرتبه بگوید «طه» و یک مرتبه سوره «قل هو الله » را بخواند تا هفت بار این را تکرار کند، همین که هفت مرتبه «توحید» و هشتصد بار«طه» تمام شد بعد از آن 17 بار سوره «قل هو الله احد» را تا آخر بخواند،

👌خداوند مطلب و حاجت او را براورده می کند و بی شک عمل خواهد شد. این از مجربات است و آزموده شده است

📚کشکول ارومیه ای

خواستگار موردعلاقم برگرده😔

جلب_محبوب#  

❤️👌به جهت جلب محبت مطلوب صد بار بگوید «طه» و یک بار سوره «قل هو الله احد» را بخواند و باز صد مرتبه بگوید «طه» و یک مرتبه سوره «قل هو الله » را بخواند تا هفت بار این را تکرار کند، همین که هفت مرتبه «توحید» و هشتصد بار«طه» تمام شد بعد از آن 17 بار سوره «قل هو الله احد» را تا آخر بخواند،

👌خداوند مطلب و حاجت او را براورده می کند و بی شک عمل خواهد شد. این از مجربات است و آزموده شده است

📚کشکول ارومیه ای

موفقیتم توی آزمون استخدامی خرید خونه  رفع مشکل مالی یا همون پرداخت بدهی

#رزق_فراوان

❇️⇦ هر كس دعای ذيل را صبح جمعه بخواند تاثير آنرا در گشايش و وسعت رزق و روزی خواهد ديدو در اين دعا تاثيرات عظيمه است.

✴️⇦ هر كس كه پس از هر نماز بر آن مدامت داشته باشد خداوند او را رزق و روزی بی حساب عطا ميكند و او را بر دشمنانش برتری ميدهد و دينش را ادا مينمايد و او را از هر خوف و ترسی محفوظ ميدارد و به او مقام والا ميبخشد. در اين دعا حقيقتا سری عجيب است.

〽️ آن دعا اين است:

❗️ بسم الله الرحمن الرحيم يا الله يا الله يا واحد يا موجـود يا جواد يا صمد يا باسط يا كريم يا وهاب يا ذا الطول والإحسان يا جميل يا تواب يا غني يا مغني يا فتاح يا رزاق يا عليم يا حي يا قيوم يا رحمن يا بديع السـماوات والأرض يا ذا الجلال والإكرام يا حنان يمنان يا رءوف يا ديان انفحني منك بنفحة خير تغنيني بها عمن سواك إنك على كل شئ قدير وبرحمتك يا أرحم الراحميـن إن تستفتحوا فقد جاءكم الفتح إنا فتحنا لك فتحاَ مبيناَ أفتح بيننا وبين قومنا بالحـق وأنت خير الفاتحين إن ينصركم الله فلا غالب لكم نصر من الله وفتح قريب وبشر المؤمنين وما النصر إلا من عند الله العزيز الحكيم اللهم يا غني يا حميد يا مبدئي يا معيد يا فعال لما يريد يا رحيم يا ودود يا ذا العرش المجيد أكفني بحلالك عـن حرامك وأغنيني عمن سواك واحفظني بما حفظت به الروح في الجسد وانصرني بما نصرت به الرسل ولا تشمت بي أحد إنك على كل شئ فدير ويا نعم النصير ولا حول ولا قوة إلا بالله ألعلي العظيم وصلى الله على سيدنا محمد وعلــى آله وسلم تسليمَا كثيراَ عدد خلفه ورضاء نفسه وزنة عرشه ومداد كلماته ❗️

موفقیتم توی آزمون استخدامی خرید خونه  رفع مشکل مالی یا همون پرداخت بدهی

#صاحب_خانه_شدن

❤️👌جهت خرید خانه یا آسان شدن خانه دار شدن به حضرت علی اصغر توسل کنید وآیه 《شَهِدَ اللَّهُ أَنَّهُ لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ وَالْمَلَائِكَةُ وَأُولُو الْعِلْمِ قَائِمًا بِالْقِسْطِ لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْعَزِيزُ الْحَكِيمُ ﴿۱۸﴾ 》(سوره آل عمرانُ۱۸) را هر شب ۳۰۰ بار تلاوت کنید.تا زمان حاجت روایی ان شاءالله 

👌آیه ۲۹ سوره فاطر ۱۴ بار سوره زلزله ۷۰ بار هر روز بخون تا زمان حاجت روایی

👌بعد از نماز صبح هفتاد مرتبه اين آيه شريـفه را تلاوت کنيد⇩⇩

★★و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَيـرُالـمُنـزِلـيـن(سوره مبارکه المومنون آيـه بيست و نُه)★★

🌸این ذکر گفتنش بیش از ۶ دقیقه نمی شه و ارزش بالایی داره چرا که بعد از مدتی که مداومت به گفتن این ذکر کنید جواب می ده و البته نباید شک کنید که ما که بی کاریم و بی پول نمی شه صاحب خونه بشیم و باید باور داشته باشید خدا این کار را بخواد انجام بده  میشه و خدا قادر به انجام هر کاری هست.

همسرم راضی بشه بچه‌دار شیم

#توسلی_برای_فرزند_دارشدن‍ 

💜👌اگر خدا به شما توفیق زیارت عتبات عالیات را عطا فرمود این دستور را براي بچه دار شدن بسیار قطعی و مجرب است

❤️👌هنگام زیارت در آخر زیارتها مادر و یا پدري که صاحب اولاد نمی شوند ، با پای برهنه نیت زیارت حبیب بن مظاهر را نموده و به سمت قبرایشان حرکت کرده و به ایشان براي بچه دار شدن توسل کنند بارها این دستور تجربه شده و جواب می دهد.

_________

#جهت_بچه_دار_شدن

👌👌هركس سوره مبارك رعد را به این صورت بنویسدو در لفافه پیچد وبر پهلوی زنی كه دوست دارد صاحب فرزند شود ببندد صاحب فرزند شود 

ایه ولو ان قراناً سیرت (ایه 31)سوره رعد رابه صورت مقطع حتماً باید بنویسد یعنی این گونه(و ل و ا ن ق ر ا ن ا)

________

نماز امام زمان برای هر حاجتی

برای رزق زیاد

#رزق_فراوان

❇️⇦ هر كس دعای ذيل را صبح جمعه بخواند تاثير آنرا در گشايش و وسعت رزق و روزی خواهد ديدو در اين دعا تاثيرات عظيمه است.

✴️⇦ هر كس كه پس از هر نماز بر آن مدامت داشته باشد خداوند او را رزق و روزی بی حساب عطا ميكند و او را بر دشمنانش برتری ميدهد و دينش را ادا مينمايد و او را از هر خوف و ترسی محفوظ ميدارد و به او مقام والا ميبخشد. در اين دعا حقيقتا سری عجيب است.

〽️ آن دعا اين است:

❗️ بسم الله الرحمن الرحيم يا الله يا الله يا واحد يا موجـود يا جواد يا صمد يا باسط يا كريم يا وهاب يا ذا الطول والإحسان يا جميل يا تواب يا غني يا مغني يا فتاح يا رزاق يا عليم يا حي يا قيوم يا رحمن يا بديع السـماوات والأرض يا ذا الجلال والإكرام يا حنان يمنان يا رءوف يا ديان انفحني منك بنفحة خير تغنيني بها عمن سواك إنك على كل شئ قدير وبرحمتك يا أرحم الراحميـن إن تستفتحوا فقد جاءكم الفتح إنا فتحنا لك فتحاَ مبيناَ أفتح بيننا وبين قومنا بالحـق وأنت خير الفاتحين إن ينصركم الله فلا غالب لكم نصر من الله وفتح قريب وبشر المؤمنين وما النصر إلا من عند الله العزيز الحكيم اللهم يا غني يا حميد يا مبدئي يا معيد يا فعال لما يريد يا رحيم يا ودود يا ذا العرش المجيد أكفني بحلالك عـن حرامك وأغنيني عمن سواك واحفظني بما حفظت به الروح في الجسد وانصرني بما نصرت به الرسل ولا تشمت بي أحد إنك على كل شئ فدير ويا نعم النصير ولا حول ولا قوة إلا بالله ألعلي العظيم وصلى الله على سيدنا محمد وعلــى آله وسلم تسليمَا كثيراَ عدد خلفه ورضاء نفسه وزنة عرشه ومداد كلماته ❗

عزیزم من خیلی خیلی گره میوفته تو کارام، نمیدونمچکار کنم،

بهجت عارفان؛

هر ڪس مےخواهد

در ڪارش گره نیفتد و بہ هر آنچه

مےخواهد برسد، زیاد استغفار

ڪند. اگر جواب نداد، پاسخگویش

من هستم

📚 توصیه‌های بهجت

🌸🌸✨✨

جهت #گشایش_و_بازشدن_گره_های_زندگی‍ 

👈دعای زیر را بخوانید:

🌸🍃یا فارِجَ الهَمِّ وَ کاشِفَ الغَمِّ، یا رَحمنَ الدُّنیا والاخِرَةِ وَ رَحیمَهُما، صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ و الِ مُحَمّدٍ وَ افرُج هَمّی وَاکشِف غَمّی یا واحِدُ یا اَحَدُ یا صَمَدُ یا مَن لَم یَلِد وَ لَم یوُلَد وَ لَم یَکُن لَهُ کُفُواً اَحَدٌ اِعصِمنی وَ طَهِّرنی وَ اِذهَب بِبَلِیَّتی.🍃🌸

👈آن گاه ( آیةالکرسی) (آیة 255 سورة بقره) و (سورة فلق و ناس و توحید را بخوانید)،سپس حاجت خود را بیان کنید.

ختوماٺ گره گشا

✍ختم مجرب سوره مبارڪہ «یس» از جناب سلمان فارسے( ره)

💠ده روز بعد از نماز صبح

💠قبل از سخن گفتن با ڪسۍ

💠سوره یس را بخواند

💠این دعا را قبل از تلاوت سوره مبارڪه مزبوره ده مرتبه بخواند

👌به هر حاجٺ ڪہ بخواند روا شود.

و اگر روا نشود بر من لعنت ڪند چرا ڪه اسم اعظم خداوندے در این دعا است.

🍂بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمُِ، یا قدیم، یادائِمٌ،یا حی ، یا قیوم، یا فرد، یا وتر، یا واحد، یا احد، یا صمد، یا من لَمْ یَلِدْ وَ لَمْ یُولَدْ،وَ لَمْ یَکُنْ لَهُ کُفُواً أَحَدٌ، و صلی الله علی محمد و اله اجمعین برحمتک یا ارحم الراحمین🍂

📚ڪتاب گوهر شب چراغ، ملا حسن نایینی(ره)نسخه چاپ سنگی